ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Συμμετοχή της EUROPA στο Μουσείο του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι

illustration of Saadiyat Island cultrual district Abu Dhabi, United Arab Emirates
abudabi2_300pΕπεκτείνοντας την διεθνή της παρουσία σε χώρες του εξωτερικού καθώς και χρήση των προϊόντων της σε μεγάλα projects αναβαθμισμένων απαιτήσεων, η EUROPA συμμετέχει στην προμήθεια προϊόντων διέλασης για την κατασκευή του Μουσείου του Λούβρου στο Άμπου Ντάμπι, με ειδικά σχεδιασμένα προφίλ υψηλών προδιαγραφών! Το Μουσείο αποτελεί παράρτημα του «μητρικού» μουσείου που βρίσκεται στο Παρίσι και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα έργα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς του είναι το μεγαλύτερο παγκόσμια πολιτιστικό έργο που έχει δημιουργηθεί μετά από το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης που άνοιξε το 1870! Το Λούβρο του Άμπου Ντάμπι καλύπτει περιοχή 64 χιλιάδων τ.μ. και χτίστηκε στο νησί Saadiyat. Αναμένεται να ολοκληρωθεί και να ανοίξει σύντομα τις πύλες του για το κοινό στα τέλη του 2015.

Το εντυπωσιακό στοιχείο του έργου είναι το στέγαστρο, για το οποίο χρειάστηκαν περίπου 2000 τόνοι αλουμινίου, απ’ τους οποίους δημιουργήθηκαν 8 στρώσεις- διαφορετικών διαστάσεων -ενωμένων αστεριών, για να πετύχουν το αποτέλεσμα της βροχής αχτίδων φωτός.

Το έργο αυτό έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενα μεγάλα projects σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, καθώς η EUROPA ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών μέσω των διαχρονικών της επενδύσεων στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

ml_museo_abu_dhabi_5

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.