ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

EUROPA και ΝΕΟΚΕΜ βραβεύτηκαν για τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες

Ως αναγνώριση των διεθνών δραστηριοτήτων τους, δύο σημαντικές εταιρίες του κλάδου, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. και η ΝΕΟΚΕΜ Α.Ε. ήταν ανάμεσα στους βραβευθέντες στα πλαίσια των εξαγωγικών βραβείων Greek Exports Awards, λαμβάνοντας το ασημένιο βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία Top Industrial Company. Η φιλοσοφία της διοργάνωσης των Greek Exports Awards 2015, είναι η επιβράβευση της προσπάθειας του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου στον τομέα των εξαγωγών.

Η κατηγορία στην οποία βραβεύτηκαν οι δύο εταιρίες αναδεικνύει τις καλύτερες βιομηχανικές μονάδες, με σημαντική διείσδυση σε ξένες αγορές, επιβραβεύοντας σημαντικές και αξιόλογες επιχειρηματικές προσπάθειες. Κριτήριο σε αυτή την κατηγορία, είναι η επιλογή της κορυφαίας βιομηχανίας με ξεχωριστή παρουσία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό παγκόσμιο στερέωμα.

Η EUROPA, μέσω του άρτια στελεχωμένου τμήματος εξαγωγών της, διαθέτει τα προϊόντα της σε παγκόσμιο επίπεδο, καλύπτοντας και τις 5 ηπείρους. Το 2015, διπλασίασε το πελατολόγιό της στο εξωτερικό με ταυτόχρονη επέκταση της παρουσίας της σε πάνω από 15 χώρες, έναντι 8 χωρών το 2014. Έως σήμερα οι εξαγωγές αντιπροσωπεύουν το 28% του όγκου παραγωγής με στόχο το 2016 να αγγίξουν το 40%. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του τμήματος Διεθνών Δραστηριοτήτων κ. Λάμπρος Γιαννούχος.

O διευθυντής του τμήματος Διεθνών Δραστηριοτήτων της EUROPA κ. Λάμπρος Γιαννούχος παραλαμβάνει το βραβείο.
O διευθυντής του τμήματος Διεθνών Δραστηριοτήτων της EUROPA κ. Λάμπρος Γιαννούχος παραλαμβάνει το βραβείο.

Η ΝΕΟΚΕΜ είναι η πρώτη εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγή χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής στην ελληνική αγορά και σήμερα έχει εξαπλώσει τη δραστηριότητά της διεθνώς σε περισσότερες από 20 χώρες με μέσο όρο εξαγωγών πάνω από 60%. Η εξαγωγική της δράση σε χρώματα, κυρίως για ηλεκτροστατική βαφή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, αναπτύσσεται μέσω των θυγατρικών της εταιρειών στη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία και την Πολωνία και μέσω ενός διευρυμένου εξαγωγικού δικτύου εμπορικών αντιπροσώπων. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Γεώργιος Βλαχάκης.

O πρόεδρος της NEOKEM κ.Γεώργιος Βλαχάκης παραλαμβάνει το βραβείο

 

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.