ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Πολλαπλές διακρίσεις για την ALUMIL στα «Made in Greece Awards 2015»

ALUMIL_MadeinGreeceAwards
Με πολύ καλούς οιωνούς ξεκινά το 2016 για την ALUMIL, καθώς η χρονιά που πέρασε της έφερε πολλές διακρίσεις. Η αυλαία των βραβεύσεων έκλεισε στην τελετή απονομής των διαγωνισμού «Made in Greece Awards» που διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια από την Ελληνική Ακαδημία Μarketing υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.

alumil_ZEN-PIVOT CARBONΒασικοί πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν επιχειρήσεις που μάχονται ενάντια στην κρίση και δημιουργούν προστιθέμενη αξία για την Ελληνική οικονομία. Η ALUMIL ξεχώρισε στο διαγωνισμό ανάμεσα σε πολλές εταιρείες διαφόρων κλάδων, λαμβάνοντας το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας, Έπαινο Εξαγωγικής Αριστείας και Τιμητική Διάκριση Καινοτόμου Προϊόντος (πόρτα εισόδου ZEN PIVOT CARBON της INTERNO).

Το Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας είναι το επιστέγασμα των μακρόχρονων προσπαθειών της εταιρείας για συνεχή βιομηχανική ανάπτυξη, είτε σε επίπεδο καθετοποίησης και βελτιστοποίησης της παραγωγής, είτε σε επίπεδο συνεχούς αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού. Όλες αυτές οι επενδύσεις πραγματοποιήθηκαν και θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται στη χώρα όπου «γεννήθηκε» η ALUMIL, την Ελλάδα.

Ως καινοτόμος εταιρεία, με σημαντικές δαπάνες σε Έρευνα και Ανάπτυξη, η ALUMIL πρωτοπορεί καινοτομώντας και διαπρέπει όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, αναλαμβάνοντας έργα παγκόσμιου βεληνεκούς και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το «Ελληνικό Επιχειρείν» δεν πτοείται ούτε από την οικονομική κρίση, ούτε απ’ την αβεβαιότητα των πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων χρόνων.

Με την ελληνική αγορά πάντοτε στο επίκεντρο της, η ALUMIL – σύμφωνα με την διοίκησή της – θα συνεχίσει στο νέο έτος τη δυναμική πορεία της, προσφέροντας προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη, κάθε προσδοκία, με έναν και μοναδικό στόχο: την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.