ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

EnergyHUB for ALL: O ελληνικός “κόμβος” για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων

ener-apod-ktirion

Το EnergyHUB for ALL είναι μία πύλη πληροφοριών που δημιουργήθηκε από το ΚΑΠΕ,  για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και ένας “Κόμβος” επικοινωνίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών που εμπλέκονται στην ενεργειακή ανακαίνιση των νοικοκυριών. Μεταξύ των στόχων του EnergyHUB for ALL, είναι η ενθάρρυνση της χρήσης των συστάσεων ΠΕΑ, μέσα από την παροχή αξιόπιστων πληροφοριών και οδηγιών, και η δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ του καταναλωτικού κοινού και της αγοράς, για την κατανόηση των δυνατοτήτων ανακαίνισης της κατοικίας, το κόστος και την απόσβεση.

Επίσης, η στήριξη της εφοδιαστικής αλυσίδας, για τον σχεδιασμό στρατηγικών προώθησης στην ανακαίνιση των κατοικιών, εντοπίζοντας τους πελάτες και χτίζοντας εταιρικές σχέσεις για την εφαρμογή των μέτρων, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2)

Tο EnergyHUB for ALL

  • στους ιδιοκτήτες και ενοικιαστές των κατοικιών
  • στους παράγοντες της αγοράς (επενδυτές, προμηθευτές & κατασκευαστές προϊόντων, εγκαταστάτες, τεχνικοί εμπειρογνώμονες)
  • στην τοπική αυτοδιοίκηση
  • στους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής

Το EnergyHUB for ALL αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου REQUEST2ACTION, όπου το ΚΑΠΕ συμμετέχει ως εταίρος. Η ΠΟΒΑΣ συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία του, προσφέροντας πληροφοριακό υλικό και προβάλλοντας μέσα από αυτό τους πιστοποιημένους κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα .

Πληροφορίες: http://www.cres.gr/energyhubforall/index.html

Κράτα το

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.