ALUNETΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Βραβείο εξωστρέφειας από την Active Greece Awards

Ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της Elvial κ. Γιώργος Καλογηράκης (αριστερά) εκπροσώπησε την εταιρία στην εκδήλωση.
Ο υπέυθυνος δημοσίων σχέσεων της Elvial κ. Γιώργος Καλογηράκης (αριστερά) εκπροσώπησε την εταιρία στην εκδήλωση.

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι η χώρα διαθέτει υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις στις οποίες μπορεί να στηριχθεί η προσπάθεια επανεκκίνησης της οικονομίας μετέφεραν οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Active Greece Awards 2016 – Η Ελλάδα της εξωστρέφειας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και  η ELVIAL βραβεύτηκε μαζί με τις  πλέον εξωστρεφείς επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας (εξαγωγές, τουρισμός, ναυτιλία).

Η ELVIAL το 2009, προϊούσης της μεγάλης οικονομικής κρίσης και έχοντας διαγράψει μία πετυχημένη πορεία με βιομηχανικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών, προέβη σε δυναμικό άνοιγμα και σε άλλους τομείς με την απόκτηση στρατηγικών συνεργατών στην αγορά της κεντρικής Ευρώπης και τη διείσδυσή της σε βιομηχανικά προφίλ πολύ υψηλών απαιτήσεων για τους κλάδους της ναυπηγικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αρχιτεκτονικής και άλλων απαιτητικών εφαρμογών.

Από το 2013, για την καλύτερη υποστήριξη της αγοράς της κεντρικής Ευρώπης, δημιούργησε τη θυγατρική εταιρεία ELVIAL GmbH με έδρα τη Γερμανία. Η επιτυχία του εγχειρήματος ήταν εντυπωσιακή και καθιέρωσε την ELVIAL ως έναν ποιοτικό και ευέλικτο συνεργάτη στις αγορές αυτές.

Η ELVIAL έχει μία διαρκή αναπτυξιακή πορεία σε εγχώριο επίπεδο, φτάνοντας  το μερίδιό της στην ελληνική αγορά από 8,1% το 2008 σε 18% το 2014. Στη διεθνή αγορά η ELVIAL έχει παρουσία σε 24 χώρες. Παρουσιάζει αύξηση εξαγωγών κατά 65% τα τελευταία δύο χρόνια και είναι στρατηγικός συνεργάτης πολλών καταξιωμένων επιχειρήσεων αλουμινίου στην Ευρώπη, ενώ έχει θέσει ως νέο στόχο το ποσοστό των εξαγωγών στα επόμενα τέσσερα χρόνια να ξεπεράσει το 80% των συνολικών πωλήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.