ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXRAIL System 49: Ολοκληρωμένο σύστημα καγκέλου αλουμινίου από την Exalco

EXRAIL EXALCO
Η EXALCO παρουσιάζει ένα νέο πλήρες σύστημα για κάγκελα αλουμινίου. Πρόκειται για το EXRAIL System 49, που είναι φτιαγμένο από 100% αλουμίνιο και καλύπτει όλο το φάσμα των πιθανών αρχιτεκτονικών εφαρμογών με λάμες, δίνοντας τη δυνατότητα σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές και κατασκευαστές να αυτοσχεδιάσουν και να δημιουργήσουν.

Το σύστημα διατίθεται σε KIT, τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.  Οι διαθέσιμες λάμες είναι προτρυπημένες και έχουν μήκος από 40 έως 120cm (ανά 5cm).  Οι λάμες διατίθενται σε δύο διαστάσεις 50×7 και 65x7mm.  Υπάρχει η δυνατότητα για προμήθεια λαμών σε μεγάλα μήκη για ειδικές κατασκευές.

Το σύστημα μπορεί να συνδιαστεί με οποιαδήποτε κουπαστή της EXALCO, διατίθεται δε στις ακόλουθες εκδόσεις:

•    MARGARITA – Σύστημα για κάγκελα με οριζόντια προφίλ Φ16 ή 16×16. Σε αυτό τον τύπο υπάρχει η δυνατότητα για στήριξη των οριζόντιων προφίλ με κρυφό ή εμφανές εξάρτημα.
•    DALIA – Σύστημα για κάγκελα με τζάμι. Σε αυτό τον τύπο υπάρχουν 4 διαφορετικοί τρόποι στήριξης του τζαμιού. Με εξάρτημα με εμφανείς βίδες, με εξάρτημα με κρυφές βίδες, με εξάρτημα για συνεχόμενο προφίλ στήριξης τζαμιού και με εξάρτημα τύπου spider. Υπάρχει η δυνατότητα στήριξης τζαμιού πάχους 10, 12, 16 και 20mm.
•    MADALIA – Σύστημα για κάγκελα με τζάμι και οριζόντια προφίλ Φ16 ή 16×16. Υπάρχει η δυνατότητα όλων των παραπάνω συνδιασμών.
•    TULIP – Σύστημα για κάγκελα με κάθετα προφίλ Φ16 ή 16×16 πάνω σε οριζόντιο προφίλ Φ30.
•    MADAL – Σύστημα για κάγκελα με τζάμι και περσίδες σκίασης.
•    IRIS – Επιδαπέδιο σύστημα στήριξης τζαμιού εώς 20mm.

To EXRAIL System 49 είναι διαθέσιμο σε απλή και ενισχυμένη έκδοση καθώς και με επιδαπέδια ή επιτοίχια στήριξη.

Τα εξαρτήματα και τα προφίλ του συστήματος είναι από ανοδιωμένο αλουμίνιο και οι βίδες σύνδεσης είναι ανοξείδωτες. Η ανοδίωση είναι τύπου ΙΝΟΧ, με ελάχιστο πάχος επεξεργασίας της ανοδίωσης των διατομών και των εξαρτημάτων 20μm.

EXRAIL, EXALCOΣτην διάθεση του κατασκευαστή υπάρχει πληθώρα διατομών και εξαρτημάτων για την συναρμολόγηση ειδικών κατασκευών.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της ανοδίωσης είναι τα εξής:

  • Αισθητική. Μεταλλική εμφάνιση τύπου ΙΝΟΧ
  • Κόστος. Μικρότερο κόστος κατασκευής και συντήρησης σε σχέση με τα ανοξείδωτα κάγκελα.
  • Αντοχή. Μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμη και σε έντονο διαβρωτικό περιβάλλον.
  • Σταθερότητα εμφάνισης. Η απόχρωση δεν αλλάζει, δεν ξεφλουδίζει και δεν δημιουργούνται ρωγμές στην επιφάνεια.
  • Συντήρηση. Η επιφάνεια καθαρίζεται με κοινά (μη ισχυρά) απορρυπαντικά ή με νερό.
  • Ασφάλεια. Το προϊόν δεν είναι τοξικό.

EXRAIL EXALCOΗ γκάμα των εφαρμογών του EXRAIL System 49 περιλαμβάνει κάγκελα για μπαλκόνια, για εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, για πατάρια κτιρίων, γυάλινους φράχτες, συνδιασμό κάγκελου και σκίασης κτλ. Μπορεί να εγκατασταθεί σε κατοικίες και δημόσιους χώρους (σταθμούς μετρό, μουσεία, δημόσια κτίρια κτλ), σε ξενοδοχεία (πισίνα, μπαλκόνια, φράχτες) κ.α.

Το σύστημα ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε ανάγκη της ελληνικής αγοράς και όχι μόνο συμπληρώνοντας την μεγάλη γκάμα των προϊόντων της EXALCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.