ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Hybrid A40 SI η νέα πρόταση της Europa στα κουφώματα υψηλών απαιτήσεων

europa-a40-1

Το νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά στα αρχιτεκτονικά συστήματα κουφωμάτων υψηλής θερμομόνωσης (Super Insulation). Ο σχεδιασμός των προφίλ εναρμονίζεται με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, καθώς προσφέρεται σε ίσιες γραμμές. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον σχεδιασμό της σειράς ώστε να παρέχει αυξημένη θερμομόνωση με Uf από 1,1W/m2K, καθώς και αυξημένη ηχομόνωση.

Τα ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά διπλής διέλασης από υλικό epdm σε συνδυασμό με expanded – epdm,  όπως επίσης και η χρήση μονωτικών υλικών XPS και EPS εσωτερικά των θαλάμων, επιτυγχάνουν σημαντική αύξηση της θερμομόνωσης. Επιπλέον, οι ειδικού σχεδιασμού τάπες μπινί από υλικό EPDM επιτυγχάνουν άριστη στεγάνωση με το κεντρικό ελαστικό.

Η σειρά EUROPA Hybrid A40 SI παρέχεται με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια, δίνει δε την πρόσθετη δυνατότητα κατασκευής ομοεπίπεδων πορτών εισόδου με εξωτερικό βαρέως τύπου μεντεσέ.

EUROPA Hybrid A40 HS

Αποτελεί την έκδοση του συστήματος με την τυπολογία του κρυφού φύλλου (Hidden Sash). Η κάσα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το φύλλο, ώστε να μην υπάρχουν εμφανείς αρμοί εξωτερικά του κουφώματος. Η ομοιομορφία φαίνεται ακόμη και στην επιλογή τυπολογίας ανοιγόμενου με σταθερό.

Το σύστημα αυτό, τόσο στη βασική του έκδοση όσο και στην τυπολογία με το κρυφό φύλλο, αποτελεί μέρος των επετειακών σειρών που φέρουν το λογότυπο 40 Years Anniversary Series.

europa-a40-2

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.