ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντής νέος πρόεδρος του ΣΕΚΑ για την επόμενη διετία

DIAMANTIS-KONST
Ο νέος πρόεδρος του ΣΕΚΑ κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής

Τον μέχρι πρότινος γενικό γραμματέα του ΔΣ του ΣΕΚΑ Κωνσταντίνο Διαμαντή εξέλεξε ο σύνδεσμος για νέο πρόεδρό του κατά την πρόσφατη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που πραγματοποίησε. Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τη διαδικασία συγκρότησής του σε σώμα, και το οποίο θα έχει διετή θητεία στο «τιμόνι» του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου, απαρτίζεται πλέον από τους εξής:

  • Πρόεδρος : Διαμαντής Κωνσταντίνος
  • Αντιπρόεδρος : Δεμένεγας Σταύρος
  • Γενικός Γραμματέας : Σαγιάννης Μιχάλης
  • Γενικός Γραμματέας : Κωνσταντοπούλου Χριστίνα
  • Ταμίας : Πρεβελιανάκης Νίκος
  • Βοηθός Ταμία: Ισμέρης Απόστολος
  • Μέλος : Βάλβης Αντώνης
  • Μέλος : Κοντελέ Δήμητρα
  • Μέλος : Καραχάλιος Παναγιώτης
  • Μέλος : Δαμανάκης Χρήστος
  • Μέλος : Ταβιανάτος Σπύρος

Οι εργασίες της συνέλευσης ανέδειξαν, επίσης, ως αναπληρωματικά μέλη τους Σταθόπουλο Παναγιώτη, Μπουλελάκη Ανδρέα και Αϊβατόγλου Ανάργυρο.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, παρευρέθησαν πολλοί και σημαντικοί εκπρόσωποι του χώρου του αλουμινίου, και όχι μόνο, όπως η γενική διευθύντρια της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου Έλλη Γκανάκου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αττικής Μιχάλης Ιωαννίδης, τo μέλος ΔΣ της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας-Κορυδαλλού & Πέριξ Λοπαρνάκης Κωνσταντίνος, ο διευθύνων σύμβουλος  της TUV Μυλωνάκης Γιώργος, κ.ά.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης απευθύνθηκαν ομιλίες και χαιρετισμοί από προσκεκλημένους ομιλητές και χορηγούς, ενώ ειδικές παρουσιάσεις-εισηγήσεις έκαναν η πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΚΑ Δήμητρα Κοντελέ, με θέμα «ΣΕΚΑ – Διαβάζουμε το παρελθόν και βλέπουμε το μέλλον», ο γενικός γραμματέας του ΔΣ του ΣΕΚΑ Κωνσταντίνος Διαμαντής, με θέμα «Προωθούμε το διάλογο – Αναπτύσσουμε συνέργειες» (Παρουσίαση δραστηριοτήτων-εκδηλώσεων 2014-2016), το μέλος του ΔΣ του ΣΕΚΑ και μέλος της Επιτροπής Νέων Νίκος Πρεβελιανάκης, με θέμα «Στρατηγικοί Ορίζοντες: Μελετάμε – Σχεδιάζουμε – Ανακοινώνουμε – Υλοποιούμε», και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΚΑ Σωκράτης Ξανθόπουλος, με θέμα «Εικόνα και ουσία, ο συνδυασμός της επιτυχίας» (Το πρόγραμμα επικοινωνίας του ΣΕΚΑ – Νέα και ενέργειες της Επιτροπής Συνεδρίου).

Στο δεύτερο μέρος της κλειστής συνεδρίασης των μελών έγινε η ανάλυση του ισολογισμού του 2015, η έγκριση και απαλλαγή του ΔΣ και η κατάθεση του προϋπολογισμού του 2016. Εν συνεχεία, ακολουθήθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας, η οποία και ανέδειξε τα μέλη του νέου ΔΣ.

seka_gs_2016-1

Τη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΕΚΑ στήριξαν οι χορηγοί των εκδηλώσεων του για το 2016 ΚΑΒΟΥΡΑΣ (ειδικός χορηγός), ELVIAL (μέγας χορηγός), EUROPA (μέγας χορηγός) και ΝΕΟΚΕΜ (μέγας χορηγός), ενώ την οργανωτική υποστήριξη της συνεδρίασης είχε η διαφημιστική εταιρεία ENERGY LINE.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.