ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

SMARTIA S560: Νέα γωνιακή τυπολογία συρόμενου από την ALUMIL

SMARTIA S560

Η ALUMIL λανσάρει τη νέα γωνιακή τυπολογία του συστήματος SMARTIA S560, η οποία σε συνδυασμό με την εφαρμογή του στενού γάντζου θα προσφέρει ένα ιδιαίτερα κομψό-minimal αποτέλεσμα. Το σύστημα SMARTIA S560 είναι ένα κομψό και ταυτόχρονα στιβαρό ανυψούμενο συρόμενο σύστημα, που προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ευελιξία στην κατασκευή, καθιστώντας εφικτή τη δημιουργία μεγάλων ανοιγμάτων.

S560_180Με επιδόσεις πιστοποιημένες από το ift Rosenheim, το σύστημα διακρίνεται για την εξαιρετική υδατοστεγανότητα του υπό συνθήκες τυφώνα (12 μποφόρ).

Επιπλέον, το SMARTIA S560 είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων, παρέχοντας πληθώρα τυπολογιών ανασυρόμενου με σταθερό. Είναι ιδανικό για κάθε είδους κατασκευή και πλέον θα διατίθεται και η νέα τυπολογία για γωνιακές κατασκευές.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η πληθώρα των κατασκευαστικών λύσεων καθώς και η υψηλή ποιότητα που ενσωματώνει το SMARTIA S560 το καθιστούν ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για ανασυρόμενα κουφώματα, αποτελώντας την πρώτη επιλογή τόσο για τους κατασκευαστές όσο και τους αρχιτέκτονες.

  • Βασικό πλάτος φύλλου 56 χιλ.
  • Επαλληλία μόλις στα 49,96 και 106 χιλ.
  • Οδηγούς κύλισης από ανοξείδωτο ατσάλι για εύκολη ολίσθηση των φύλλων
  • To σύστημα διαθέτει μηχανισμούς για 90, 200 και 300 κιλά
  • Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης: Uw= 1,67 W/m2Κ με Ug= 1,1W/m2K, για κούφωμα 3,5 x 2,4 μ.
  • Πάχος υάλωσης από 22 μέχρι 44 χιλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.