ALUNETΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Πέργκολες εναρμονισμένες με το φυσικό περιβάλλον και τον κτηριακό σχεδιασμό

 

PERGOLA_F

Τώρα η πέργκολα μπορεί να γίνει πανομοιότυπη με αυτήν της κλασικής πέργκολας ξύλου χωρίς τον κόπο και το επιπλέον κόστος της συντήρησης. Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής ALUMINCO εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού.

Παρέχει ευκολία στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση, ενώ προσαρμόζεται σε κάθε χώρο με ευκολία και σε μικρό χρονικό διάστημα. Η κατασκευή της είναι μελετημένη, έτσι ώστε να δέχεται πολυκαρμπονικά φύλλα ή ραμποτέ αλουμίνιο.

Η λειτουργία πτερυγίων είναι κινητή και επιδέχεται ποικίλους αυτοματισμούς, με χρήση αισθητήρων, έτσι ώστε να αλλάζει η θέση των πτερυγίων ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής αυτοματισμού ανάλογα με τις ορισθείσες ώρες.

PERGOLA_E

Η μεγάλη ποικιλία πτερυγίων που προσφέρεται προστατεύουν όχι μόνο από το φως αλλά και από τη βροχή. Επίσης, υπάρχουν επιλογές σταθερές χωρίς κίνηση καθώς και επιλογές που αφορούν ύφασμα αντοχής, όπως το καραβόπανο.

Οι πέργκολες βάφονται ηλεκτροστατικά, με ειδική επεξεργασία SEASIDE CLASS για προστασία από την αλμύρα, και δεν χρειάζονται συντήρηση.

Διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία, σε αποχρώσεις από RAL, RAFAELLO & ΜΑΤ, καθώς και ειδικά χρώματα και αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου.

PERGOLA_C_02

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.