ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ΠΟΒΑΣ στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κατασκευαστών Ν. Ροδόπης

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, η Γενική Συνέλευση των μελών του του Σωματείου Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Ν. Ροδόπης στην αίθουσα της ΟΕΒΕΝ στην Κομοτηνή. Στη συνέλευση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ της ΠΟΒΑΣ μετά από σχετική πρόσκληση.

Ο πρόεδρος του σωματείου του νομού Ροδόπης Αχμέτ Κερτσέκ και ο ταμίας Χρήστος Ξανθόπουλος καλωσόρισαν τους καλεσμένους και μετά από μια σειρά ανακοινώσεων έδωσαν το λόγο στον πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ Θεόφιλο Παγιάτη, ο οποίος ευχαρίστησε το προεδρείο και τα μέλη του σωματείου για την ιδιαίτερη τιμή.

Στην αναλυτική ομιλία που ακολούθησε, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας τόνισε, μεταξύ άλλων, τη συνεχή προσπάθεια  για  ποιοτική και αποτελεσματική επικοινωνία στον κλάδο με τη βοήθεια των σωματείων, για το έργο που επιτελείται σε πολλά επίπεδα, καθώς και την ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία των νέων κατασκευαστών, οι οποίοι αποτελούν ελπίδα για το μέλλον.

Επίσης, αναφέρθηκε στη μεγάλη ανάγκη για  μετάδοση  κατ’ ελάχιστον ενός αισθήματος ασφάλειας στην αγορά, με τη συμμετοχή του κρατικού μηχανισμού, το οποίο θα περιορίσει την αβεβαιότητα που υπάρχει σήμερα διάχυτη και επιβαρύνει τη θέση των βιοτεχνών και των αυτοαπασχολουμένων.

Ο Θ. Παγιάτης σημείωσε, επιπλέον, ότι «οι πιο ρεαλιστές αντιλαμβάνονται πως οι ατελείωτες επώδυνες διενέξεις δεν ωφελούν και η όποια προσέγγιση στα προβλήματα πρέπει να είναι διεξοδική και με σαφείς προθέσεις συναπόφασης  και συμπόρευσης».

POVAS_KOMOTINI (3)

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον  α΄αντιπρόεδρο της ΠΟΒΑΣ Σπύρο Δημητριάδη σχετικά με τα πιστοποιητικά συγκολλήσεων και τις άδειες ηλεκτροσυγκολλητών, από τον β΄αντιπρόεδρο Παναγιώτη Πορτοκαλίδη σχετικά με το πρόγραμμα Ασφάλειας Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης και από τον αναπληρωτή ταμία Λάζαρο Ασλανίδη σχετικά με τον Συνεργατικό Σχηματισμό, που προωθεί η ομοσπονδία, καθώς και τη σύνδεση των  προγραμμάτων μαθητείας του ΟΑΕΔ, που αφορούν τις μεταλλικές κατασκευές, με τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Από την πλευρά του, ο Όθων Μουρμούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας, παρέθεσε χρήσιμες πληροφορίες για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Μιχάλης Αμανατίδης, πρόεδρος του Σωματείου Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Ν. Δράμας, ο οποίος κατέθεσε την άποψή του για τις πιστοποιήσεις των κατασκευαστών.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης χαιρέτισε τη συνέλευση, προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

POVAS_KOMOTINI (1)

Ακολούθως, διεξήχθη συζήτηση και έγιναν παρεμβάσεις από τους παριστάμενους κατασκευαστές σε ένα πολύ θετικό κλίμα με συνοπτικό αλλά περιεκτικό τρόπο.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η βιομηχανία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με δείπνο που παρετέθη προς τιμή των παρευρισκομένων. Η ΠΟΒΑΣ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τα μέλη του σωματείου του νομού Ροδόπης  για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, επισημαίνοντας τη στήριξη που θα παρέχει η πανελλήνια ομοσπονδία όπου κριθεί αναγκαίο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.