ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

6ο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ: 5-6 Νοεμβρίου στα Κοίλα Κοζάνης

sunedrio

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών διοργανώνει και φέτος, με την υποστήριξη του ΚΑΠΕ, του ENERGY HUB For All και του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής, το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθούν ζητήματα σχετικά με το τρίπτυχο «Εξοικονόμηση – Πιστοποίηση – Ποιότητα».

Με τη συμμετοχή κατασκευαστών και επαγγελματιών του κλάδου από όλη την Ελλάδα, και με βασικό σύνθημα το «Κοιτάμε μπροστά!», το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 5-6 Νοεμβρίου 2016 στο συνεδριακό-εκθεσιακό κέντρο Κοίλων Κοζάνης, σε συνεργασία με τις εταιρείες Profil Group – Profil Media, οι οποίες έχουν αναλάβει τη διοργάνωση αλλά και την οργανωτική υποστήριξη γενικότερα.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας, η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, οι επιστημονικοί συνεργάτες, οι διοργανώτριες εταιρείες PROFILMEDIA – PROFILGROUP, ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου της Κοζάνης και το Βιοτεχνικό-Εμπορικό Επιμελητήριο Κοζάνης θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με φορείς, σωματεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου όλες οι σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον κλάδο του αλουμινίου.

Το 6ο Συνέδριο Κατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) αποτελεί κεντρικό γεγονός του κλάδου του αλουμινίου και προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία σε κάθε βιομηχανία-εταιρεία του χώρου να προβάλλει το εταιρικό της προφίλ, τα προϊόντα της και τις δραστηριότητες της αλλά και να αναπτύξει διασυνδέσεις, συμβάλλοντας καθοριστικά και ενεργά στην επιτυχία του σημαντικού αυτού γεγονότος.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να παρουσιάσουν ιδέες, προτάσεις και απόψεις για φλέγοντα θέματα που τους απασχολούν, να ενημερωθούν από διακεκριμένους ομιλητές του χώρου για ζητήματα που ταλανίζουν καθημερινά τον κλάδο, καθώς επίσης να πληροφορηθούν εκτενώς για όλες τις νέες τάσεις του κλάδου του αλουμινίου τόσο στην ελληνική όσο και γενικότερα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Χορηγική συνεισφορά στο συνέδριο θα έχουν οι εταιρείες EXALCO, ELVIAL, ALUMIL (διακεκριμένοι χορηγοί), EUROPA, NEOKEM (μεγάλοι χορηγοί), PROFIL-profilnet.gr, ALUMINIUM MAGAZINE, aluNET.gr, ΚΤΙΣΜΑ & ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, themelio.gr (χορηγοί επικοινωνίας). Η πρόσκληση και η συμμετοχή των συνέδρων είναι δωρεάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.