ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Στο γκρούπ των ισχυρότερων ελληνικών brands

superbrands_alumil

Η οργάνωση Superbrands είναι ένας διεθνής θεσμός, που δραστηριοποιείται σε πάνω από 80 χώρες και διεξάγει σε τακτά χρονικά διαστήματα έρευνες με σκοπό την ανάδειξη των πιο δυνατών εταιρικών brands ανά κλάδο. Στην έρευνα που πραγματοποίησε η Superbrands Greece ορίστηκαν 39 διαφορετικές κατηγορίες-κλάδοι και εξετάστηκαν περίπου 1.500 δυναμικές επιχειρήσεις, ελληνικές και ξένες. Κριτήρια επιλογής ήταν η αναγνωρισιμότητα, η συνέπεια και η εμπιστοσύνη, η ποιότητα-τιμή και η ασφάλεια των παρεχομένων προϊόντων ή υπηρεσιών, καθώς και η εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η ALUMIL επιλέχθηκε ως μία από τις πιο δυνατές και αναγνωρίσιμες εταιρείες στην κατηγορία των κατασκευαστικών υλικών, γεγονός που αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση για τη δυναμική πορεία της ελληνικής εταιρείας, η οποία, παρά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο στην ελληνική όσο και τις διεθνείς αγορές. Η ALUMIL αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την εταιρεία που πρεσβεύει ό,τι καλύτερο υπάρχει στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου. Ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο αποτελεί τη βιομηχανία διέλασης με τις μεγαλύτερες, πιο εξελιγμένες και καθετοποιημένες εγκαταστάσεις του κλάδου, εξου και βρίσκεται «Μίλια Μπροστά» από τον ανταγωνισμό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.