ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ενεργειακές αναβαθμίσεις δημοσίων κτιρίων στη Βόρεια Ελλάδα με συστήματα EUROPA

europa_renov1_042016

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου της EUROPA –παρέχοντας ειδικές λύσεις ενεργειακής αναβάθμισης με την αντικατάσταση κουφωμάτων δημοσίων κτηρίων και σχολείων– έχουν χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα έργων ενεργειακής αναβάθμισης στη βόρεια Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, πολλαπλά έργα των προγραμμάτων ΕΣΠΑ στο δήμο Πυλαίας-Πανοράματος, στο δήμο Αγίου Παύλου, στο δήμο Θεσσαλονίκης, στο δήμο Συκεών-Νεαπόλεως και αλλού, είτε έχουν ολοκληρωθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα είτε βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης. Στα έργα χρησιμοποιούνται αρχιτεκτονικά συστήματα της EUROPA, τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις για βέλτιστη θερμομόνωση, συνδυάζοντας παράλληλα τις παραμέτρους κόστους-όφελους και υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής.

Το ειδικά καταρτισμένο τμήμα Έργων της EUROPA, σε συνεργασία τόσο με τους μελετητές των έργων καθώς και με τις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν την επίβλεψη, συνδράμει στη σύνταξη κατασκευαστικών σχεδίων λεπτομερειών που αφορούν τη συναρμογή των κατασκευών αλουμινίου με τα δομικά στοιχεία των κτηρίων, όπως επίσης στη σύνταξη της απαιτούμενης συνοδευτικής ενεργειακής μελέτης.

europa_renov2_042016

Επιπλέον, στους ιστοτόπους της εταιρείας www.profil.gr και www.primasystems.gr είναι διαθέσιμες εύχρηστες εφαρμογές και πίνακες για τον υπολογισμό Uw διαφόρων τυπολογιών κουφωμάτων και συστημάτων αλουμινίου. Παράλληλα, σε ειδικές περιπτώσεις η μελετητική ομάδα της EUROPA υπολογίζει τους συντελεστές θερμοπερατότητας συνολικά των κουφωμάτων ενός κτηρίου. Όλα τα παραπάνω αποτελούν χρήσιμα εργαλεία που είναι στη διάθεση του εμπορικού δικτύου της εταιρείας και των συνεργατών κατασκευαστών, καλύπτοντας εμπράκτως τις ανάγκες τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.