ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ALUMIL εγκαινιάζει στην Αθήνα το πιο σύγχρονο Showroom της Ν.Α. Ευρώπης

alumil showrrom athens

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18.30, η ηγέτιδα δύναμη στο σχεδιασμό και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου ALUMIL, θα εγκαινιάσει το νέο υπερσύγχρονο showroom της στην Αθήνα, στη λεωφόρο Τατοϊού 67, στις Αχαρνές.

Όπως και το πρόσφατα ανακαινισμένο εκθετήριο της ALUMIL στη Θεσσαλονίκη, το Showroom της Αθήνας θα είναι το πλέον υπερσύγχρονο και ολοκληρωμένο εκθετήριο αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα προηγμένα προϊόντα της ALUMIL και φυσικά να εξετάζουν κάθε σχεδιαστική λεπτομέρειά τους.

Ο χώρος του Showroom θα εκτείνεται σε πάνω από 1.000 τ.μ. και θα διαθέτει πάνω από 60 εκθέματα, προσφέροντας στον επισκέπτη μία εντυπωσιακά ολοκληρωμένη εικόνα των διαθέσιμων επιλογών ανά κατηγορία προϊόντος.

Για να λάβετε την πρόσκλησή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.alumil.com/EGAINIA

Ημερομηνία/ώρα διεξαγωγής εγκαινίων: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, 18.30

Τοποθεσία: Λεωφόρος Τατοΐου 67, Αχαρνές 136 72

alumil showrrom

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.