ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Εντυπωσιακή παρουσία της ALFA ALUMINIUM στην EXPO HOTEL 2016

img_0463_site

Εντυπωσιακή παρουσία της ALFA στη μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού EXPO HOTEL, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο TAE KWON DO Π. Φαλήρου, από 19-21 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών.

Tα ενεργειακά συστήματα αλουμινίου (συρόμενα-ανοιγόμενα), ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα για ξενοδοχεία, που παρουσιάστηκαν στην έκθεση κέρδισαν από την πρώτη στιγμή το θαυμασμό και το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών-επισκεπτών κατά τις μέρες διεξαγωγής της έκθεσης.

Οι πόρτες εισόδου ξενοδοχείου, τα συστήματα σκίασης και οι πέργκολες εξωτερικού χώρου, καθώς και τα κάγκελα αλουμινίου, ξεχώρισαν, επίσης, χάρη στην ποιότητα της κατασκευής τους και την άψογη αισθητική τους, καθιστώντας τα από τα καλύτερα που παρουσιάστηκαν, σε όσους επέλεξαν να την επισκεφθούν, και αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

img_0497_site

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.