ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ScreenLine: Ρυθμιζόμενη κινητή περσίδα διπλών υαλοπινάκων από την ili-con

H χρήση του σύστηματος ScreenLine στο εσωτερικό διπλών υαλοπινάκων, επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της μετάδοσης φωτός στους εσωτερικούς χώρους, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους θέρμανσης – ψύξης.

Στα προϊόντα ScreenLine® το σύστημα σκίασης (περσίδες, ύφασμα πλισέ ή ρολό) ενσωματώνεται ανάμεσα στη διπλή ή την τριπλή υάλωση. Η κίνησή τους, είτε πρόκειται για χειροκίνητα είτε για ηλεκτροκίνητα συστήματα, δεν επηρεάζει τις θερμομονωτικές ιδιότητες του γυαλιού και πραγματοποιείται σε ένα απόλυτα «σφραγισμένο» περιβάλλον. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά των συστημάτων ScreenLine® εγγυώνται απόλυτη προστασία έναντι βρωμιάς, σκόνης ή καιρικών συνθηκών, και για το λόγο αυτό δεν απαιτείται κανενός είδους συντήρησή τους.

Οι μαγνήτες λειτουργίας των συστημάτων έχουν σχεδόν απεριόριστο κύκλο ζωής παρουσιάζοντας μια απώλεια της μαγνητικής λειτουργίας τους της τάξης του 2% κάθε 100 χρόνια. Η ευρεία γκάμα προϊόντων και η ποικιλομορφία των τρόπων λειτουργίας καθιστούν τα συστήματα σκίασης ScreenLine® ιδανικά για κάθε τύπο κουφώματος.

Χρησιμοποιώντας τα σε συνδυασμό με τους διαφορετικούς τύπους υαλοπινάκων που διατίθενται στην αγορά (χαμηλής εκπομπής, επιλεκτικούς και ανακλαστικούς), τα συστήματα ScreenLine® βοηθούν στην επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων και σε σχέση με την οπτική άνεση, αλλά και με την ενεργειακή απόδοση. Επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση της μετάδοσης φωτός στους εσωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια και του χειμώνα αλλά και του καλοκαιριού, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του κόστους θέρμανσης – ψύξης, και κατά συνέπεια στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Επιπλέον, χάρη στην πρωτοποριακή V95 περσίδα, στην παραγωγή της οποίας χρησιμοποιείται νανοτεχνολογία, καθώς και στο θερμομονωτικό πηχάκι για διάκενο 20-22mm (το πρώτο παγκοσμίως στον τομέα των ενσωματωμένων συστημάτων σκίασης), τα συστήματα ScreenLine® είναι σε θέση να παρουσιάζουν ενεργειακά χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να συγκριθούν με εκείνα των εξωτερικών συστημάτων σκίασης.

Τα συστήματα ScreenLine® διατίθενται αποκλειστικά από την iliCon.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.