ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Νέας γενιάς θερμομονωτικά συστήματα Europa, για maximum ενεργειακή θωράκιση

Η EUROPA διαθέτει μια μελετημένη και εμπλουτισμένη ποικιλία πιστοποιημένων θερμομονωτικών συστημάτων, με τις περισσότερες πιθανές επιλογές προφίλ για κάθε χρήση και συνδυασμό. Βασικό χαρακτηριστικό των συστημάτων της είναι η ποιότητα παραγωγής και βαφής σε συνδυασμό με τη μακρά χρήση τους από χιλιάδες κατασκευαστές, που έχουν συσσωρευμένη εμπειρία παραγωγής εκατομμυρίων κουφωμάτων στα 40 και πλέον χρόνια διάρκειας λειτουργίας της εταιρείας.

Τα θερμομονωτικά συστήματα της EUROPA διαθέτουν ποικιλία μηχανισμών, προσφέροντας ευκολία, ασφάλεια, αντοχή και οικονομία. Καλύπτουν κάθε τύπο ανοίγματος, για συρόμενες, ανοιγόμενες και πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα, ενώ πληρούν πλήρως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες αντικατάστασης.

Τα θερμομονωτικά συστήματα EUROPA μπορούν να συνδυαστούν με τα συστήματα ρολού της εταιρείας τόσο σε περιπτώσεις αντικατάστασης όσο και σε νέες κατασκευές. Επιπλέον, οι θερμομονωτικές εκδόσεις των συστημάτων ρολών EUROPA προσφέρουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της θερμοδιακοπής, συμβάλλοντας έτσι στο συνολικό αποτέλεσμα.

Ανοιγόμενα θερμομονωτικά συστήματα

EUROPA Hybrid A40 SI/HS


Το νέο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα EUROPA Hybrid A40 SI αποτελεί την κορυφαία πρόταση της EUROPA όσον αφορά τα αρχιτεκτονικά συστήματα υψηλής θερμομόνωσης (superinsulation). Ο σχεδιασμός των προφίλ εναρμονίζεται με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, καθώς προσφέρεται σε ίσιες γραμμές. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο σχεδιασμό της σειράς, ώστε να παρέχει αυξημένη θερμομόνωση, με Uf από 1,1W/m2K, καθώς και αυξημένη ηχομόνωση. Η σειρά EUROPAHybrid A40 SI παρέχεται με περιμετρικό μηχανισμό κλειδώματος για μέγιστη ασφάλεια.

 

 

 


Αποτελεί την έκδοση του συστήματος με την τυπολογία του κρυφού φύλλου (hidden sash). Η κάσα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει εξολοκλήρου το φύλλο, ώστε να μην υπάρχουν εμφανείς αρμοί εξωτερικά του κουφώματος. Η ομοιομορφία φαίνεται ακόμη και στην επιλογή τυπολογίας ανοιγομένου με σταθερό. Το σύστημα EUROPA Hybrid A40, τόσο στη βασική του έκδοση όσο και στην τυπολογία με το κρυφό φύλλο, αποτελεί μέρος των επετειακών σειρών που φέρουν το λογότυπο «40 Years Anniversary Series».

 

 

EUROPA 5500 Hybrid

Η σειρά EUROPA 5500 Hybrid είναι ένα υβριδικό σύστημα αλουμινίου, κατάλληλο για κάθε τύπο ανοιγομένου κουφώματος. Αποτελεί καθιερωμένη επιλογή για τους κατασκευαστές αλουμινίου, καθώς συνδυάζει την υψηλή θερμομόνωση με μοντέρνα σχεδίαση και μεγάλο εύρος κατασκευαστικών επιλογών.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.