ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

Τριετής συμφωνία συνεργασίας EGA και BMW

Οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών, με επικεφαλής τους Thomas Schmid (αντιπρόεδρος του τμήματος Διαχείρισης Πρώτων Υλών της BMW) και Abdulla Kalban (γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της EGA), έδωσαν τα χέρια, επισημοποιώντας την τριετούς διάρκειας εμπορική συμφωνία τους.

Σε μια σημαντική εμπορική συμφωνία κατέληξαν οι συζητήσεις ανάμεσα στην BMW και την Emirates Global Aluminium (EGA), καθώς από τώρα και για τα επόμενα τρία χρόνια αποκλειστικός προμηθευτής πρωτοχύτου αλουμινίου για την κατασκευή των κινητήρων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα είναι ο αραβικός κολοσσός μεταλλευτικών και μεταλλουργικών δραστηριοτήτων.

Για την EGA η συμφωνία αυτή έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς είναι η πρώτη που συνάπτει άμεσα με εταιρεία από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, και δη τέτοιου βεληνεκούς όπως της BMW. Επιπλέον, έρχεται σε μια περίοδο που τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επιδίδονται σε μια προσπάθεια επέκτασης των δραστηριοτήτων της οικονομίας τους και σε άλλους τομείς πέραν του πετρελαίου, η τιμή του οποίου έχει σημειώσει απότομη πτώση την τελευταία διετία.

«Το γεγονός ότι καταφέραμε να κάνουμε άμεσο πελάτη μας την BMW είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για την EGA, διότι τα standards τους είναι πολύ υψηλά τόσο αναφορικά με την ποιότητα του αλουμινίου όσο και με τη μέθοδο παραγωγής του» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της EGA Abdulla Kalban, ενώ τόνισε παράλληλα πως «η εταιρεία παράγει υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, επιτυγχάνοντας μοναδικές παγκοσμίως επιδόσεις και τηρώντας υπεύθυνη περιβαλλοντική στάση. Για να καταστεί αυτό εφικτό έχουν προηγηθεί δεκαετίες ολόκληρες επενδύσεων στην ανάπτυξη του τεχνολογικού εξοπλισμού και τη βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.