ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τα συστήματα ELVIAL σε σημαντικά έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η συνεχής δίψα για μάθηση και γνώση οδηγούν τους ανθρώπους της ELVIAL στη δημιουργία πρωτοποριακών συστημάτων για την κατασκευή εντυπωσιακών έργων. Αίθρια, υαλοπετάσματα, ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα, απλές και σύνθετες κατασκευές, είναι το αποτέλεσμα της καθημερινής υπεύθυνης εργασίας των ανθρώπων της εταιρείας, η οποία αποσκοπεί στον αρμονικότερο δυνατό συνδυασμό της ποιότητας στην κατασκευή με τη σύγχρονη αισθητική και το σύγχρονο design.

Στο παρόν αφιέρωμα παρουσιάζονται κορυφαία έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την υπογραφή των συστημάτων της ELVIAL.

Το μοντέρνο συγκρότημα επαγγελματικών χώρων και γραφείων RAYAN στην Τεχεράνη. Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκαν ανοιγόμενες κατασκευές 4600 MULTILOCK και υαλοπετάσματα 7200, σε χρώμα Kelta Dark.
Το πεντάστερο ξενοδοχείο HORIZON BLUE στην Καλαμάτα. Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκαν ανοιγόμενες κατασκευές 4400 C.E. και 4600 MULTILOCK, συρόμενες κατασκευές 6700 L/S με σταθερό τμήμα, καθώς και ειδικό προηγμένο σύστημα περσίδων σκίασης, όλα σε επιλεγμένο χρώμα ανοδίωσης σαμπανιζέ ματ.
Το νεόδμητο κτήριο της EUROSTANDARD BANK στα Σκόπια. Για την κατασκευή του υαλοπετάσματος/αιθρίου χρησιμοποιήθηκαν τα συστήματα 7200 FACADE semi-structural, 7200 FACADE semi-structural κυκλικό και 7200 ATRIUM, όλα σε χρώμα Black Noctis.
Το πεντάστερο ξενοδοχείο AQUILA – RITHYMNA BEACH στο Ρέθυμνο. Στο συγκεκριμένο έργο χρησιμοποιήθηκαν συρόμενες κατασκευές 6700 L/S με σταθερό και ανασυρόμενο τμήμα, και 6500 L/S επάλληλο, σε χρώμα ανοδίωσης σαμπανιζέ.
Συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην Ελούντα. Χρησιμοποιήθηκαν ανοιγόμενες κατασκευές 5600 MULTILOCK και συρόμενες κατασκευές 6700 L/S, σε χρώμα GRISS 2500.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.