ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

2PRO – Εφαρμογή ψηφιακής επιμέτρησης κουφωμάτων

2pro

Το 2PRO (Project Record Organizer) είναι μια εφαρμογή ψηφιακής επιμέτρησης κουφωμάτων, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες κατασκευαστές και τεχνικές εταιρείες, παρέχοντας τη δυνατότητα συγχρονισμού σε εταιρικό cloud server, ώστε όλα τα δεδομένα να είναι διαθέσιμα στον προσωπικό λογαριασμό του χρήστη μέσω web. Επιπλέον, με το 2PRO υπάρχει άμεση πρόσβαση σε τεχνικούς καταλόγους, χρωματολόγια, κ.τ.λ. Τέλος, μέσω του account του χρήστη μπορεί να δημιουργηθεί οικονομική προσφορά στον ιδιώτη με τις τελικές τιμές των κατασκευών καθώς και ζήτηση προσφοράς ρολών και σητών από προμηθευτή.

Η ιδέα βασίζεται στη χρήση των «έξυπνων» (smart) συσκευών, όπως tablet και smartphone, οι οποίες μας επιτρέπουν να έχουμε υψηλή αξιοπιστία, εύκολη προσβασιμότητα και φυσικά το ασύγκριτο πλεονέκτημα της φορητότητας. Με την εφαρμογή 2PRO εγκαινιάζεται μια νέα κατηγορία εφαρμογών για «έξυπνες» συσκευές, η MDE (Multimedia Data Entry).

screenshot05

O χρήστης καλείται να κάνει το data entry των πληροφοριών που απαιτεί η εφαρμογή, κάνοντας χρήση των multimedia δυνατοτήτων της συσκευής του. Συγκεκριμένα, με την εφαρμογή 2PRO οραματιστήκαμε ένα project book στο οποίο οι κατασκευαστές αλουμινίου και οι μηχανικοί αποθηκεύουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες για κάποιο έργο τους, είτε αυτό είναι σε στάδιο προσφοράς είτε σε στάδιο υλοποίησης.

O χρήστης με τη βοήθεια της «έξυπνης» συσκευής του φωτογραφίζει την κατασκευή που τον ενδιαφέρει και έπειτα καταχωρεί τις απαραίτητες τεχνικές πληροφορίες, όπως τύπο κατασκευής, χρώμα, υαλοπίνακας, κ.τ.λ., στα κατάλληλα πεδία. Με αυτόν τον τρόπο, καταγράφει όλες τις κατασκευές για τις οποίες ενδιαφέρεται και τις έχει ψηφιακά. Μπορεί, λοιπόν, ανά πάσα στιγμή να τις δει, να τις επεξεργαστεί, να τις εκτυπώσει, να τις επισυνάψει ως συνημμένο αρχείο και να τις στείλει με e-mail.

screenshot09

Η εφαρμογή θα «επικοινωνεί» με ένα διαδικτυακό τόπο, όπου οι επαγγελματίες με τη χρήση username και password θα έχουν το δικό τους λογαριασμό, στον οποίο θα μπορούν να αποθηκεύουν τις κατασκευές τους ως backup σε περίπτωση απώλειας της συσκευής, όπως επίσης να συγχρονίζουν τις «έξυπνες» συσκευές τους, ώστε να έχουν τα ίδια δεδομένα.

Η εφαρμογή 2PRO έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Γενικά

  • Ελάχιστος χρόνος εκμάθησης. Δεν απαιτούνται γνώσεις αλληλεπίδρασης, αφού ο χρήστης μέσω του λειτουργικού android είναι πολύ εύκολο να εξοικειωθεί.
  • Δυνατότητα offline λειτουργίας της εφαρμογής. Δεν απαιτείται σύνδεση στο internet για τη χρήση της εφαρμογής. Όλα τα δεδομένα της μπορούν να ενημερωθούν και να συγχρονιστούν οποιαδήποτε στιγμή βρεθεί σύνδεση.
  • Αυξάνει την παραγωγικότητα του επαγγελματία.
  • Βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών του επαγγελματία.
  • Multilanguage έκδοση.

Τεχνικά

  • Ψηφιοποίηση και καταγραφή όλων των απαραίτητων τεχνικών χαρακτηριστικών μιας κατασκευής.
  • 33 απλές και 49 σύνθετες κατασκευές, σε 12 βασικές κατηγορίες, καλύπτουν τις ανάγκες της πλειοψηφίας των πιθανών κατασκευών.
  • Προαιρετική φωτογράφιση κατασκευής.
  • Βιβλιοθήκες μηχανισμών και εργαλείων.
  • Εύκολη αντιγραφή κατασκευών (διασφαλίζει ταχύτητα στην καταχώριση δεδομένων).
  • Εξαγωγή όλων των δεδομένων σε λίστα κατασκευών, με αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του project.

Cloud website

  • Προσωπικός λογαριασμός σε web cloud site, όπου ενημερώνεται ο λογαριασμός με τα project και τις κατασκευές.
  • Συγχρονισμός δύο ή περισσοτέρων συσκευών με τα ίδια δεδομένα με το cloud site.
  • Αμεσότητα στην επεξεργασία των δεδομένων λόγω του συγχρονισμού δύο συσκευών.
  • Διατήρηση backup στο cloud site.
  • Επεξεργασία και αποστολή οικονομικής προσφοράς μέσω του λογαριασμού του χρήστη.
  • Αποστολή με e-mail της λίστας κατασκευών.
  • Αποστολή ρολών-σητών σε προμηθευτή με e-mail.

Η εφαρμογή 2PRO είναι διαθέσιμη στο app store Google Play. Η χρήση της θα είναι δωρεάν για μία εβδομάδα σε δοκιμαστική λειτουργία. Εάν ο χρήστης επιθυμεί την απόκτηση της full έκδοσης, θα πρέπει να κάνει αίτημα μέσω της εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.2mad.gr καθώς και να παρακολουθήσετε τα βίντεο της εφαρμογής 2PRO στο επίσημο κανάλι της εταιρείας 2MAD up ideas στο Youtube.

Η 2MAD up ideas ΟΕ δεν είναι μια συνηθισμένη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών. Είναι μια ομάδα παθιασμένων ανθρώπων με την τεχνολογία, που παράγει πρωτοποριακές ιδέες και τις μετατρέπει σε προϊόντα και υπηρεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αντιλαμβανόμαστε τις επιθυμίες των πελατών μας και δημιουργούμε με τη βοήθεια των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών, ολοκληρωμένες λύσεις enterprise mobility, που έχουν ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπτυξη της επιχείρησης. Με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία μας επενδύει στις ιδέες των ανθρώπων της, υλοποιώντας το όραμά της. Γιατί οι ιδέες μας είναι το όραμά μας…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.