ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δυναμική παρουσία της ALUMINCO στη HORECA, με λύσεις στον τομέα κατασκευής και ανακαίνισης

H ALUMINCO συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στην έκθεση HΟRECA, παρουσιάζοντας εξειδικευμένες λύσεις για τη δόμηση, τη διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας, σε ένα μοντέρνο σχεδιαστικά περίπτερο, γεμάτο φως και γραμμές εμπνευσμένες από την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα.

Ανάμεσα στις ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις καφεστίασης ξεχώρισαν τα νέα αρχιτεκτονικά συστήματα FD 4600, πτυσσόμενο θερμομονωτικό σύστημα, ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το συμπαγές και στιβαρό προφίλ του, την επιδαπέδια κύλιση και ποιότητα, καθώς και το νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με εκτροπή ES 4400, ιδανικό για τουριστικές εφαρμογές, με εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης , υδατοστεγάνωσης και ανεμοπερατότητας, οφειλόμενα στη χρήση ελαστικών που σφραγίζουν το κινούμενο φύλλο στη κλειστή του θέση.

Στο περίπτερο της ALUMINCO παρουσιάστηκαν, επίσης, οι καινούργιες σειρές κιγκλιδωμάτων FUSION και OPEN AIR, πέργκολες, ανοιγόμενα και συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα αλλά και συστήματα σκίασης.

Ο κ. Θεόδωρος. Καρράς και ο κ. Αργύρης Καρράς με συνεργάτες της εταιρίας.

Η φετινή έκθεση κατάφερε να προσελκύσει ποιοτικό κοινό από τους επαγγελματικούς χώρους της εστίασης και του τουρισμού, με σταθερά μεγάλη προσέλευση και τις τέσσερις ημέρες, αποτελώντας μια εξαιρετική ευκαιρία δημιουργίας νέων έργων, που παρουσιάζουν πολυεπίπεδο ενδιαφέρον για τη δραστηριότητα της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Επιπρόσθετα, η συμμετοχή της ALUMINCO στον κύκλο workshops HOTEL BUILD & DESIGN υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική και έδωσε την ευκαιρία στην εταιρεία να αναδείξει την εμπειρία της σε θέματα που άπτονται των αρχιτεκτονικών λύσεων.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.