ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ES 4400: Νέο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με εκτροπή από την ALUMINCO

Το νέο αρχιτεκτονικό σύστημα ECO SLIDE 4400 (ES 4400) της ALUMINCO απευθύνεται στις σύγχρονες τουριστικές μονάδες, οι οποίες αναζητούν λύσεις που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, το σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα, τις επιδόσεις αλλά και την οικονομία που προσφέρουν.

Πρόκειται για ένα μοναδικό θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα με εκτροπή, το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις υδατοστεγάνωσης και αεροδιαφυγής χάρη στη χρήση ελαστικών που πραγματικά σφραγίζουν απόλυτα το κινούμενο φύλλο στην κλειστή θέση.

Επίσης, το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει εξαιρετικό μηχανισμό, απλό στην κατασκευή (απελευθερωμένος από οποιαδήποτε πολυπλοκότητα), εύκολο στη χρήση, ακόμα και στην πιο απαιτητική διάσταση, λόγω του ιδιαίτερου μηχανισμού εκτροπής και έπειτα κύλισης του φύλλου πάνω στον οδηγό, ο οποίος σηκώνει έως και 250 κιλά φύλλο. Επιπλέον, διαθέτει μηχανισμό SOFT CLOSE για ελεγχόμενη επιβράδυνση προς αποφυγή ατυχημάτων κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο.

Το ES 4400 αποτελείται από ένα συρόμενο με εκτροπή φύλλο και ένα σταθερό. Η μέγιστη διάσταση κατασκευής φτάνει σε πλάτος τα 5 μέτρα και σε ύψος τα 2,6 μέτρα, ενώ προσφέρει επίσης καταπληκτική ηχομόνωση, χρησιμοποιώντας τριπλούς υαλοπίνακες.

Το ES 4400 εκπλήσσει με τις επιδόσεις του, το μοναδικό minimal σχεδιασμό του (εδώ αξίζει να γίνει επισήμανση του hidden sash κρυφού φύλλου που διαθέτει, «κρύβοντας» το σύστημα μέσα στο δάπεδο από την εξωτερική πλευρά του), την τιμή του* και την απόλυτη εφαρμογή και λειτουργία του.


Εξαιρετικά οικονομικό, αφού το ένα τμήμα του είναι σταθερό χωρίς την ανάγκη μηχανισμού, γεγονός που το κάνει ιδανικό και για οικίες, όταν υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.