ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Το προεδρείο της ΠΟΒΑΣ έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης

Η ΠΟΒΑΣ δίνει το «παρών» στις προσπάθειες του κλάδου σε κάθε γωνία της Ελλάδας, με μια δυναμική που μετουσιώνεται στην ουσιαστική στήριξη όχι μόνο των κατασκευαστών αλλά και ολόκληρης της παραγωγικής αλυσίδας του κλάδου.

Ο πρόεδρος Θεόφιλος Παγιάτης, με άποψη και τολμηρές απαντήσεις για όλα τα θέματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα των κατασκευαστών, παραβρέθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis του Ηρακλείου Κρήτης η εμπορική εταιρεία SIALMO και η βιομηχανία ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ – Alousystem.

Η παρουσία πολλών κατασκευαστών έδωσε ιδιαίτερο παλμό στην εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας έγινε παρουσίαση των νέων σειρών από τα στελέχη της Alousystem και δόθηκαν γενικές πληροφορίες για τις βαφές από την υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας της AkzoNobel Σωτηρία Λιακατά καθώς και από τον εκπρόσωπο της ΘΕΜΕΛΙΟ Software Παναγιώτη Γαλατά για το πρόγραμμα κοστολόγησης και διαχείρισης κατασκευών της εταιρείας.

Ο Θ. Παγιάτης έκανε αναλυτική παρουσίαση του έργου της ΠΟΒΑΣ και του προγράμματος δράσης της, αφού πρώτα αναφέρθηκε στα υπάρχοντα προβλήματα και τα περιθώρια ανάκαμψης στην αγορά, σε όποιο επίπεδο είναι αυτή δυνατή. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και στη χρησιμότητά τους, ώστε οι κατασκευαστές να είναι ενημερωμένοι και ικανοί στην εφαρμογή νέων προϊόντων και τεχνολογιών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο τέως πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ Χαράλαμπος Αντωνογιαννάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.