ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χορηγία στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΈΣΩ 2017

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά η αρχιτεκτονική ημερίδα ΈΣΩ, στην οποία η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/3 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και διοργανώθηκε από τα περιοδικά ARCHISEARCH.GR και +DESIGN, ενώ σε αυτήν παραβρέθηκαν περισσότεροι από 750 επαγγελματίες, κυρίως αρχιτέκτονες, interior designers, σχεδιαστές και ευρύτερα άνθρωποι του δημιουργικού κλάδου.

Στην ΈΣΩ παρουσίασαν τη δουλειά τους οι Δημήτρης Ποτηρόπουλος-Λιάνα Ποτηροπούλου (Potiropoulos Architects), οι Γιάννης και Μάρκος Δουρίδας (R.C. TECH), o Joost Frijda (GFRA Architects), o designer Δημήτρης Παπάζογλου, η Ρία Βογιατζή (ELASTIC Architects), η Έλενα Μπρασινίκα (Bllend), o Tάσος Γεωργαντζής (Urban Soul Project), ενώ το γραφείο ZAHA HADID ARCHITECTS εκπροσώπησαν οι έλληνες lead architects Ζέτα Κοτσιώνη και Δημήτρης Κολώνης, οι οποίοι μίλησαν για το όραμα της Ζaha Hadid και τη συνέχιση του έργου του γραφείου μετά την πρόσφατη απώλεια της χαρισματικής ιδρυτικής του φυσιογνωμίας.

Συντονιστής της έκτης ημερίδας ΈΣΩ ήταν ο Σταύρος Μαρτίνος, αρχισυντάκτης του Archisearch.gr και διευθυντής του προγράμματος ARKKI (Σχολείο Αρχιτεκτονικής για Παιδιά και Νέους), και η αρχιτέκτονας Μάγδα Σγουρίδη.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον βίντεο της EUROPA για το νέο αναβαθμισμένο ανοιγόμενο θερμομονωτικό αρχιτεκτονικό σύστημα υψηλών επιδόσεων EUROPA Hybrid A40 SI/HS. Επίσης, το βίντεο του EUROPA Hybrid A40 SI/HS είναι διαθέσιμο στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.