ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

SMARTIA S350: Νέες εναλλακτικές τυπολογίες χωνευτών για στενά ανοίγματα

Το SMARTIA S350 είναι ένα µοντέρνο και ευέλικτο συρόµενο θερµοµονωτικό σύστηµα µε ίσιες λιτές γραµµές. Αποτελεί το πλέον κατάλληλο συρόµενο για αντικαταστάσεις ή ανακαινίσεις χάρη στην ευκολία κατασκευής του.

Σε πολλές περιπτώσεις παλαιών κτηρίων, όπου τα ανοίγματα των τοίχων είναι σχετικά μικρά, δεν υπήρχε χώρος για την τοποθέτηση χωνευτής τυπολογίας του συστήματος SMARTIA S350. H ALUMIL, με σκοπό να δώσει πλήρεις αρχιτεκτονικές λύσεις, δημιούργησε νέα προφίλ για νέες εναλλακτικές λύσεις χωνευτών τυπολογιών σε ανοίγματα τοίχων 100-110 mm.

Συγκεκριμένα, για την κάλυψη αυτής της ανάγκης η ALUMILδημιούργησε έναν νέο οδηγό (S326) (τζάμι-σήτα-παντζούρι), ένα νέο φύλλο παντζουριού (S325) και ένα νέο μπινί πατζουριού (S327). Η τυπολογία αυτή χρησιμοποιείται, κυρίως, σε περιπτώσεις αντικατάστασης χωνευτών κουφωμάτων σε παλαιά κτήρια και κτήρια με μικρά ανοίγματα τοίχων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.