ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές»: Πλούσια και ουσιώδης θεματολογία, προνομιακές εγγραφές

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές», που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Οκτωβρίου 2017, στο πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue Capsis Elite Resort, στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης.

Το μεγαλύτερο επαγγελματικό συνέδριο της χώρας εξελίσσεται, εμβαθύνει και πρωτοπορεί μέσα από τις εργασίες της διαρκούς οργανωτικής επιτροπής και των ομάδων που προετοιμάζουν τις θεματικές ενότητες. Με το μήνυμα «Πάμε Κρήτη, πάμε γερά, 10 χρόνια μετά!», επιστρέφει σε μια αγορά με έντονο εμπορικό ενδιαφέρον, σηματοδοτώντας παράλληλα μια νέα εποχή για το συνέδριο.

Βασικές θεματικές ενότητες

  • Time for Tourism
    – Παρουσίαση της «Πρότασης αξίας του κλάδου» για τον τουριστικό τομέα, µε έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας
    – Προσκεκληµένοι: Ξενοδόχοι, τουριστικές επιχειρήσεις, σχετικοί επαγγελματικοί φορείς, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, κατασκευαστές
  • Πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της ενεργειακής κουλτούρας
    – Πεπραγµένα και επιτυχίες από το 12ο Συνέδριο
    – Παρουσίαση «case study» για τα οφέλη του πελάτη από την άμεση ενεργειακή αναβάθμιση µε λύσεις αλουμινίου
  • Νέα έρευνα για το μέλλον της αγοράς και τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών
    – Παρουσίαση από το Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑΠΕΙ)
  • Τα χρηµατοοικονοµικά εργαλεία για τον σύγχρονο επιχειρηματία του κλάδου
    – Παρουσίαση από το Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑΠΕΙ)
  • Εξωστρέφεια – Ποιοι μπορούν, Πώς μπορούν
    – Παρουσίαση έρευνας και εγχειριδίου πρακτικών συμβουλών από την ομάδα νέων στελεχών του ΣΕΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κλείσουν» έγκαιρα και οικονομικά τη συμμετοχή τους στο συνέδριο, τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο καθώς και τα εισιτήρια μεταφοράς. Η αξία συμμετοχής στο συνέδριο είναι μειωμένη φέτος και ανέρχεται στα 140 ευρώ (+ΦΠΑ), για δήλωση συμμετοχής μέχρι 30/04/17, και στα 170 ευρώ (+ΦΠΑ), για δήλωση συμμετοχής μέχρι 31/05/17.

Ειδικές μειωμένες τιμές θα ισχύσουν για τα «χρυσά» μέλη (έξι συμμετοχές και πάνω), τα μέλη του ΣΕΚΑ (κατασκευαστές), τους νέους κατασκευαστές (έως 35 ετών) και τους συμμετέχοντες στο συνέδριο από νησιά (εκτός Κρήτης) και ακριτικές περιοχές. Για τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50%, ενώ δωρεάν θα είναι η συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου για τους αρχιτέκτονες-μηχανικούς (κύριο επάγγελμα).

Το πανελλήνιο συνέδριο, το οποίο διοργανώνει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Energy Line, τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ), ενώ θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των εξής φορέων:

  • Ελληνική Ένωση Αλουμινίου
  • Πανεπιστήμιο Πειραιώς
  • Ένωση Διακοσμητών Ελλάδας
  • Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιρειών Μόνωσης
  • Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής
  • All4Greece.com

Επιπλέον, χορηγική στήριξη στο συνέδριο θα προσφέρουν οι εξής συμμετέχουσες εταιρείες:

  • ΕLVIAL (κορυφαίος χορηγός)
  • EXALCO, ALUMINCO (διακεκριμένοι χορηγοί)
  • ΝΕΟΚΕΜ, ETEM, ΒΑΛΒΗΣ (διαχρονικοί χορηγοί)
  • ELVAL COLOUR, PANIDIS, ALUMIL,GS, EUROPA (μεγάλοι χορηγοί)
  • ARCH WINDOWS, SITAL, GOLDEN DOOR, ANALKO, FERRAL, ΔΟΥΚΑΣ, AKZO NOBEL (χορηγοί)
  • Aluminium Magazine, aluNET.gr (συνεργάτες)
  • Alu-showrooms.gr, PROFIL ENERGY, Profilnet.gr, Κτίσμα & Αλουμίνιο (χορηγοί επικοινωνίας)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του 13ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Κατασκευές» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται ενημερωτικά στον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου www.alumini.gr και την επίσημη σελίδα του συνεδρίου στο Facebook www.facebook.com/pages/Alumini/483968761702875.

Επίσης, όλες οι πληροφορίες σχετικά με την Πρωτοβουλία για την Ανάπτυξη της Ενεργειακής Κουλτούρας βρίσκονται στο www.energyculture.gr και το www.facebook.com/energyculture.gr.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.