ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

aluminium magazine: Αφιέρωμα στα πυράντοχα κουφώματα και τον νέο υπό ψήφιση κανονισμό πυραντίστασης

Με ένα ειδικό αφιέρωμα στα πυράντοχα κουφώματα και στα νέα δεδομένα που έρχονται στη δομική πυροπροστασία, με τον νέο προς ψήφιση κανονισμό που θα εναρμονίσει την ελληνική νομοθεσία με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα στον τομέα της πυραντίστασης κτιρίων, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού “aluminium magazine“. Το αφιέρωμα αυτό, που συνέταξαν και επιμελήθηκαν στελέχη της εταιρίας ili-con, είναι μία σημαντική προσφορά του περιοδικού προς τους συνδρομητές του και σε αυτό θα πρέπει να ανατρέχουν οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν να πληροφορηθούν σχετικά για θέματα πυράντοχων κουφωμάτων, απαιτήσεων, προδιαγραφών, κανονισμών κά.

Στο ίδιο τεύχος, παρουσιάζονται οι εξαγωγικές επιδόσεις το 2016 των κυριοτέρων βιομηχανιών διέλασης, οι οποίες στρέφονται ολοένα και περισσότερο στις ξένες αγορές, ενώ η δ/νουσα σύμβουλος της ELVIAL Ασημίνα Τζίκα, σε συνέντευξή της αποκαλύπτει τους στόχους της εταιρίας της για το 2017 να φθάσουν οι εξαγωγές το 80% του τζίρου.

Και φυσικά, παρουσιάζονται όλα τα νέα προϊόντα και συστήματα κουφωμάτων από τις εταιρίες του χώρου, ειδήσεις από την ελληνική και διεθνή αγορά, τεχνικά θέματα, ενώ γίνεται και παρουσίαση της νέας διαδικτυακής εφαρμογής alu-showrooms.gr, μέσω της οποίας προβάλλονται οι εκθεσιακοί χώροι (showrooms) και οι κατασκευαστές κουφωμάτων.

Για να ξεφυλλίσετε το νέο τεύχος του aluminium magazine, κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.