ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Πέθανε ο Ηλίας Ηλιάσκος ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου

Με ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Ηλία Ηλιάσκου, ένός από τα παλαιότερα και αξιότερα στελέχη του κλάδου του αλουμινίου. Ο Ηλίας Ηλιάσκος, σαν στέλεχος της Pechiney και του Αλουμινίου της Ελλάδος, ίδρυσε το 1986 την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου και ήταν ο πρώτος της πρόεδρος μέχρι το 1990.

Ψήφισμα της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου

Το  Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ) έχοντας πληροφορηθεί το θάνατο του ιδρυτή  και Επίτιμου Προέδρου της Ηλία Ηλιάσκου  εκφράζει τη βαθιά  οδύνη για την απώλεια του και αποφασίζει ομόφωνα:

  • Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στους  οικείους του.
  • Να αναρτήσει  το παρόν ψήφισμα στην  ιστοσελίδα  της ΕΕΑ και να δημοσιευθεί  το παρόν  στον κλαδικό τύπο.
  • Να κατατεθεί  στη μνήμη του αντί στεφάνου  ποσό  σε φιλανθρωπικό ίδρυμα

Ο Ηλίας Ηλιάσκος ήταν εκείνος που ίδρυσε το1986 την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου και την κατεύθυνε με όραμα, ήθος και αφοσίωση ως πρόεδρος μέχρι το 1990.Έθεσε τις βάσεις για την μετέπειτα συνεισφορά της Ε.Ε.Α. στην εξέλιξη του κλάδου, δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια, την προβολή και ποιότητα των προϊόντων αλουμινίου. Συνέχισε δε να προσφέρει τις συμβουλές του στον κλάδο και μετά τη συνταξιοδότησή του και παρά τη διαμονή του στο εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.