ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δωρεά αντικωνωπικών συστημάτων στο Χαμόγελο του Παιδιού από την GS

Ως μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης για το τεράστιο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί το Χαμόγελο του Παιδιού, η ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ (GS) ενισχύει την προσπάθεια του συλλόγου με την προσφορά αντικωνωπικών συστημάτων για το σπίτι στα Μελίσσια.

Πιο συγκεκριμένα, η GS, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής κουφωμάτων Drytech ΟΕ, προμήθευσε το Χαμόγελο του Παιδιού με 24 συστήματα σήτας, τα οποία ανέλαβε αφιλοκερδώς να εγκαταστήσει (επιμέτρηση και τοποθέτηση) η Drytech. Για την καλύτερη προστασία των παιδιών χρησιμοποιήθηκε το αντιβακτηριακό πανί Sunox, η σύνθεση του οποίου βασίζεται στη φυσική φυσικοχημική αρχή της φωτοκατάλυσης, που ενεργοποιείται με τη σύμπραξη φωτός και αέρα, οδηγώντας στην αποσύνθεση και το μετασχηματισμό των βακτηρίων, ιών και μυκήτων σε αβλαβείς ουσίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Χαμόγελο του Παιδιού, με 452 άτομα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, 2.461 εθελοντές σε καθημερινή βάση, σε συνεργασία με τους θεσμούς και με την υποστήριξη του κόσμου και των επιχειρήσεων, προσέφερε για το έτος 2016 τις υπηρεσίες του σε 100.392 παιδιά και τις οικογένειές τους, που βρίσκονται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.