ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

SMARTIA PG 120F: Σταθερές πέργκολες υψηλής αισθητικής με ασυναγώνιστες επιδόσεις

Με τη νέα σειρά SMARTIA PG 120F, η ALUMIL παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύστημα με πέργκολες σταθερών περσίδων για την αποτελεσματική σκίαση και την αναβάθμιση της αισθητικής του περιβάλλοντος χώρου. Προσφέρει ιδανικές λύσεις σε ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και κατοικίες, και χαρακτηρίζεται από ευρύτατη ποικιλία λύσεων πολλαπλών οφελών, ενώ είναι διαθέσιμη σε τρεις βασικές γραμμές/μοντέλα:

CRETA – Η επιτομή της minimal αισθητικής
NAXOS – Παραδοσιακός σχεδιασμός με διαχρονική αξία
CORFU – Η πλέον μοντέρνα σχεδιαστική πρόταση

* Όλες οι παραλλαγές χρησιμοποιούν κολώνα 120 mm με αγκύρωση 400 mm, εντελώς κρυμμένη στα προφίλ της κολώνας.

Η νέα σειρά είναι κάτι παραπάνω από ένα σύστημα σταθερής σκίασης, καθώς σχεδιάστηκε πραγματικά λεπτομερώς για να δώσει λύση στα προβλήματα που συναντώνται, με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα σύνολο από συγκριτικά πλεονεκτήματα, εκ των οποίων τα πιο σημαντικά είναι τα εξής:

1. Πολύ εύκολη παραγωγή και ασύγκριτα εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, η οποία ουσιαστικά γίνεται με συναρμολόγηση μικρών και ελαφρών στοιχείων.
2. Κορυφαία στιβαρότητα και αντοχή σε ανεμοπιέσεις («παλμό»), στοιχείο το οποίο επιτρέπει υψηλή διαστασιολόγηση (4.80 x 6.0 m).
3. Πολύ καθαρές γραμμές, με απουσία εμφανών σημείων σύνδεσης, για απόλυτα minimal αποτέλεσμα.
4. Κορυφαία ποιότητα επιφανειακής βαφής ή ανοδίωσης για εξαιρετική αντοχή και σε παραθαλάσσιες περιοχές, ιδίως με τη χρήση της προανοδίωσης.
5. Δυνατότητα τοποθέτησης επιπρόσθετων στοιχείων, όπως πανιών σκίασης, πολυκαρβονικών, υαλοπινάκων, πάνελ, καλαμιών, κ.ά.


CRETA
Το μοντέλο CRETA αποτελεί τη βασική πρόταση της σειράς με πέργκολες απαράμιλλης αισθητικής και με πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων. Συναρμολογούνται εύκολα και προσφέρουν μια πολύ στιβαρή κατασκευή, η οποία αντέχει σε μεγάλες ανεμοπιέσεις, περιορίζοντας τον παλμό ακόμη και όταν τοποθετούνται πανιά, πάνελ ή άλλα στοιχεία σκίασης και προστασίας από τη βροχή.

Χαρακτηριστικά
• Χρήση συνδέσμων τύπου γάντζου για πολύ γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση των περιφερειακών και των ενδιάμεσων τραβερσών.
• Ειδικός σχεδιασμός για την πολύ εύκολη τοποθέτηση των περσίδων (σαν πάνελ) σε διάφορες γωνίες.
• Δυνατότητα πολλαπλών κατασκευών, σε ευθεία στοίχιση μεγάλου μήκους ή και γωνιακές.
• Επιλογή από δύο περσίδες, 20 x 115 mm και 35 x 130 mm.


NAXOS
Το μοντέλο NAXOS προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας και αντοχής για αλουμινένιες πέργκολες με παραδοσιακό σχεδιασμό και τη διαχρονική αισθητική του ξύλου. Ενδείκνυται για πέργκολες σε νησιά και παραδοσιακούς οικισμούς, καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών σκίασης σε ξενοδοχεία και κατοικίες.

Χαρακτηριστικά
• Χρησιμοποιεί την ίδια κολώνα 120 mm και τη μη εμφανή αγκύρωση 400 mm, με τις οριζόντιες περσίδες να αποτελούνται από προφίλ 65 x 125 mm.
• Οι επιτοίχιες κατασκευές μπορούν να πάρουν κλίση με ειδικά ρυθμιζόμενα εξαρτήματα, τα οποία αντέχουν σε υψηλά φορτία.
• Δυνατότητα τοποθέτησης επιπρόσθετων στοιχείων, όπως πανιών σκίασης, πολυκαρβονικών, υαλοπινάκων, πάνελ, καλαμιών, κ.ά.
• Οι τάπες προσφέρονται είτε σε παραδοσιακό σχεδιασμό («φουρούσι») είτε επίπεδες και είναι προϊόν διέλασης (όχι χυτές), ώστε η βαφή τους να αντέχει και να μην ξεφλουδίζουν ακόμη και σε κατασκευές μπροστά στη θάλασσα.
• Δυνατότητα τοποθέτησης καρέ αλουμινίου για πυκνότερη σκίαση αντί για πανιά.


CORFU
Το μοντέλο CORFU ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό του και αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση πέργκολας σταθερής σκίασης, η οποία κυριαρχεί στον περιβάλλοντα χώρο και αναβαθμίζει την αισθητική του υπoλοίπου κτίσματος.

Χαρακτηριστικά
• Ειδικοί σύνδεσμοι τύπου γάντζου για τη σύνδεση του πλαισίου με τις κολώνες στήριξης.
• Χρήση της ίδιας κολώνας 120 mm και της μη εμφανούς αγκύρωσης 400mm, με τις οριζόντιες περσίδες να αποτελούνται από προφίλ 65 x 125 mm.
• Δυνατότητα τοποθέτησης επιπρόσθετων στοιχείων, όπως πανιών σκίασης και πάνελ, σε συνδυασμό με τις περσίδες αλουμινίου για ένα απαράμιλλο αισθητικό αποτέλεσμα.

Το σύνολο των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται, είναι προϊόντα προφίλ διέλασης με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζονται από μέγιστη μηχανική αντοχή και προστασία από τη διάβρωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.