ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

MINIMAL Look: Η minimal οπτική και αισθητική της ELVIAL σε σύγχρονα έργα

Η νέα πρόταση της ELVIAL στα συρόμενα συστήματα, MINIMAL Look, επιλέχθηκε σε ένα πολύ εντυπωσιακό και μοντέρνο κατασκευαστικό έργο. Πρόκειται για το PANORAMA LOFTS, ένα νεότευκτο συγκρότημα, έντεκα συνολικά, πολυτελών κατοικιών στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Το αρχιτεκτονικό concept ήταν το πλαίσιο από αλουμίνιο και οι μεγάλες επιφάνειες από γυαλί να μην διακόπτουν την ενοποίηση του εσωτερικού χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον.

Με όψη περιμετρικού πλαισίου μόλις 34,5 χιλ. και δυναμικό design, το MINIMAL Look  κατάφερε να δώσει μια οπτική χωρίς περιορισμούς, ενώ προσέγγισε άψογα την απλοποίηση, την αρχιτεκτονική καθαρότητα και την ηρεμία που πρέπει να αποπνέει ένα κτήριο.

Οι διώροφες κατοικίες, τύπου Loft, του συγκροτήματος συνθέτουν τη λιτότητα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και αναπτύσσουν μια οπτική χωρίς όρια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.