ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΟΡΑ

Πολύ αλουμίνιο και πρωτοποριακός σχεδιασμός στο νέο μοντέλο της Fisker EMotion

Η Fisker έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του EMotion, του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου του Henrik Fisker, που θα κάνει ντεμπούτο τον Αύγουστο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτων Pebble Beach Concours d’Elegance.

Το αυτοκίνητο θα κοστίζει 129.000 δολάρια, θα είναι κατασκευασμένο από carbon και αλουμίνιο, θα είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα αγνώστου ιπποδύναμης και θα τροφοδοτείται, επίσης, από μια νέου τύπου μπαταρία, με τεχνολογία γραφενίου, η οποία προσφέρει αυτονομία 400 μιλίων (640 χλμ). Μέσα σε μόλις εννέα λεπτά φόρτισης το αυτοκίνητο μπορεί να έχει 160 χλμ αυτονομίας, ενώ φέρει τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης με LiDAR και οπτικούς αισθητήρες 360 μοιρών.

Οι πωλήσεις του πολυτελούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου, που θα έχει τελική ταχύτητα 260 χλμ/ώρα, θα ξεκινήσουν το 2019, με τις προπαραγγελίες του να ξεκινούν από τα τέλη αυτού του μήνα. Ο Fisker τονίζει πως θέλει να πουλήσει την τεχνολογία των μπαταριών γραφενίου και σε τρίτους κατασκευαστές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.