ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Νέες σύγχρονες και πολυχρηστικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 6.135 τετραγωνικών μέτρων στεγάζονται οι νέες εγκαταστάσεις της ETEM στη Θεσσαλονίκη και σε αυτόν φιλοξενούνται μαζί έκθεση, κέντρο  logistics και γραφεία, ενώ είναι διαρκώς ανοιχτός για το κοινό της εταιρείας διέλασης.

Εκεί μία ομάδα δέκα ανθρώπων, μεταξύ των οποίων μηχανικοί, σύμβουλοι πωλήσεων και customercare experts της ETEM, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κοινού, από τον ιδιώτη πελάτη έως και τους επαγγελματίες κατασκευαστές και εμπόρους.

Έκθεση

Στον εκθεσιακό χώρο μπορεί να δει κανείς έτοιμα στημένα συστήματα αλουμινίου, ώστε να συγκρίνει και να επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμεί με περισσότερη ευκολία.

Δυνατό απόθεμα

Στο συγκεκριμένο κέντρο logistics είναι διαθέσιμα τα εξής:

  • Μια πλήρης γκάμα αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου
  • Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα προκειμένου ο κατασκευαστής να συνθέσει το τελικό κούφωμα
  • Συμπληρωματικά προϊόντα, όπως κάγκελα, πόρτες, πάνελ, κ.λπ.

Ταχύτητα στα χρώματα

Η παράδοση των έτοιμων παραγγελιών γίνεται την ίδια μέρα, στις περισσότερες περιπτώσεις, με το συνολικό διάστημα αναμονής να μην ξεπερνά τις δύο ημέρες. Ειδικά στα χρώματα υπάρχει μεγάλη ευελιξία και ταχύτητα. Η ETEM επιτυγχάνει αυτήν την ταχύτητα στο χρόνο παράδοσης χάρη στον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων της, με τον οποίο παραδίδει τις παραγγελίες στο χώρο που έχει επιλέξει ο πελάτης, στη Θεσσαλονίκη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

New entry

Διατίθενται, επίσης, σύνθετα φύλλα αλουμινίου etalbond® σε δύο χρωματισμούς: Silver Metallic και λευκό Angel White. Η ETEM διαθέτει το γνήσιο προϊόν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο πελάτης για τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν. Μάλιστα, για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων etalbond® είτε φύλλο-φύλλο είτε ως παλέτα, αναλόγως με την προτίμηση κάθε φορά.

Ευέλικτη παραγγελία και παράδοση

Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται είτε μέσω e-mail, στο hbexli@etem.com, είτε μέσω fax, στο 2310753416, ενώ επιλέξιμοι τρόποι παράδοσης είναι οι ακόλουθοι:

  • Παράδοση στο χώρο που επιθυμεί ο πελάτης, με ιδιόκτητα οχήματα της ETEM
  • Παράδοση μέσω πρακτορείου
  • Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, με ίδια μέσα του πελάτη

Στοιχεία επικοινωνίας με την ETEM Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310.753408
Διεύθυνση: 6ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών/Καλοχώρι (κοντά στο παλιό ΚΤΕΟ, πίσω από την ACS)
E-mail: kalohori@etem.com
Fax: 2310.753416
Χάρτης: Πατήστε εδώ για να δείτε την τοποθεσία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.