ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Καφές στη Ferrari με ολίγη από αλουμίνιο!

Τους λάτρεις του καφέ και των γρήγορων σπορ αυτοκινήτων είχε στο μυαλό της η εταιρεία Discommon όταν σχεδίαζε το πρωτότυπο τραπέζι της στο κέντρο του οποίου δεσπόζει μία ανάγλυφη Ferrari F40.

Το τραπέζι που μιλάει απευθείας στη καρδιά όσων έχουν πάθος με τα ιταλικά υπεραυτοκίνητα, είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο για αεροναυπηγική χρήση. Στο τραπέζι που κυριαρχεί το σκούρο γκρι χρώμα την παράσταση κλέβει φυσικά η εμβληματική Ferrari F40.

Χρειάστηκαν πάνω από 100 ώρες εργασίας για την κατασκευή του τραπεζιού, με τις 50 από αυτές να αναλώνονται στο σχεδιασμό της F40.

Σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης του τραπεζιού, το ποσό που πρέπει να δαπανηθεί δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, καθώς ανέρχεται στις 20.000 δολάρια (περίπου 16.200 ευρώ), ενώ και η διαθεσιμότητα θα είναι περιορισμένη σε μόλις 10 τραπέζια!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.