VideosΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Η ALUMIL στην πρώτη γραμμή για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ»

Μάθετε σε 2,5 λεπτά τα πάντα για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄οίκον ΙΙ» μέσα  από το κατατοπιστικότατο βίντεο της ALUMIL!

Η ALUMIL σχεδίασε και ανέπτυξε μία μεγάλη γκάμα προηγμένων συστημάτων για ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, τα οποία είναι ιδανικά για κατοικίες που χρειάζονται ενεργειακή αναβάθμιση.

Τα ενεργειακά κουφώματα της ALUMIL κατατάσσονται στις υψηλότερες κατηγορίες απόδοσης βάσει Ευρωπαϊκών και Διεθνών προδιαγραφών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε κλιματική ζώνη της Ελλάδας, καθώς υπερκαλύπτουν τα όρια θερμομόνωσης που θέτει ο Κ.ΕΝ.Α.Κ. (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων).

Πατήστε την εικόνα για να δείτε τον κατάλογο με όλα τα ενεργειακά συστήματα της ALUMIL που είναι ιδανικά για αντικατάσταση κουφωμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ”

Στον ειδικό διαδικτυακό ιστότοπο www.allagikoufomaton.gr που δημιούργησε η εταιρεία, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για οτιδήποτε σχετίζεται με την αλλαγή κουφωμάτων στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ».

Υψηλή ενεργειακή απόδοση, εντυπωσιακές επιδόσεις, εξαιρετικό design και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Ανακαλύψτε τα ενεργειακά συστήματα της ALUMIL!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.