Videos

ALFA ALUMINIUM: Στον “αέρα” η νέα καμπάνια της εταιρείας για το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Καθημερινά “On Air” είναι η νέα τηλεοπτική καμπάνια “Το αλουμίνιο αρχίζει από ALFA” της δυναμικής εταιρείας ALFA ALUMINIUM.

Στόχος της νέας καμπάνιας είναι η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων, με νέα θερμομονωτικά συστήματα ALFA, μέσω του προγράμματος επιδότησης «Εξοικονομώ κατ’ οίκον”.

Επιπρόσθετα η νέα καμπάνια έχεις ως στόχο την ενίσχυση του δικτύου συνεργατών της εταιρείας.

Το νέο βίντεο “Το αλουμίνιο αρχίζει από ALFA” της ALFA ALUMINIUM με σκοπό την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.