ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Κορυφαίες λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στο πλαίσιο του “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ”

Πατήστε την εικόνα για να δείτε τον κατάλογο με όλα τα ενεργειακά συστήματα της ALUMINCO

Η ALUMINCO, στο πλαίσιο της διαχρονικής και έμπρακτης υποστήριξης των πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και ως αποτέλεσμα αυτού στην προστασία του περιβάλλοντος, προσφέρει κορυφαία προϊόντα αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης τα οποία, αφενός  βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των χρηστών, αφετέρου εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα.

Τα ενεργειακά συστήματα της ALUMINCO πληρούν τις προδιαγραφές θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας και όπως αυτές ορίζονται με το νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) τόσο σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων όσο και στην υλοποίηση νέων κατασκευών.

Επιλέγοντας, λοιπόν ALUMINCO επωφελούμαστε των κινήτρων του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», με επιχορήγηση ύψους έως 70% ενώ παράλληλα:

  • απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες
  • αποφεύγουμε χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • επιλέγουμε μέσα από την ευρύτερη γκάμα πιστοποιημένων θερμομονωτικών συστημάτων αλουμινίου της ALUMINCO και από τα πλέον ιδανικά της αγοράς για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ”
  • απευθυνόμαστε στο ευρύτερο πανελλαδικό δίκτυο πιστοποιημένων κατασκευαστών

Αναλυτικά τα κορυφαία συστήματα αλουμινίου ενεργειακής απόδοσης που προσφέρει η ALUMINCO τα βρίσκουμε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.