ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Εγκατέστησε το κέντρο επεξεργασίας COMET S6 HP στην εταιρεία ΛΥΓΝΟΣ Α. & Μ. ΑΒΕΚΕ

Το υπερσύγχρονο κέντρο επεξεργασίας COMET S6 HP προμηθεύτηκε η εταιρεία ΛΥΓΝΟΣ Α. & Μ. ΑΒΕΚΕ από την καταξιωμένη στον χώρο των μηχανημάτων κατεργασίας αλουμινίου εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ η εγκατάσταση και εκπαίδευση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού στη ΛΥΓΝΟΣ Α. & Μ. ΑΒΕΚΕ στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εξοπλίστηκε με το κέντρο επεξεργασίας COMET S6 HP, ένα εξαιρετικά παραγωγικό μηχάνημα, υψηλής τεχνολογίας.

Το COMET S6 HP είναι ένα κέντρο επεξεργασίας CNC σε 4 άξονες σχεδιασμένο για ράβδους εργασίας ή εξαρτήματα από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα γενικά και χάλυβα. Περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας: τον πρώτο α) σε κατάσταση μονής ζώνης, για την κατεργασία ολόκληρων ράβδων σε μια ενιαία περιοχή εργασίας, μήκους έως 7,5 μ., τον δεύτερο β) σε διπλή λειτουργία, για την κατεργασία πολλαπλών τεμαχίων στους δύο ξεχωριστούς χώρους εργασίας.

Όλοι οι άξονες CNC είναι απόλυτοι και δεν απαιτούν επανατοποθέτηση κατά την επανεκκίνηση του μηχανήματος. Το μηχάνημα στην έκδοση HP διαθέτει 2 πρόσθετους άξονες οι οποίοι, σε διπλή λειτουργία, επιτρέπουν την τοποθέτηση των σφιγκτήρων και των αναστολέων αναφοράς σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας σε σχέση με τις διαδικασίες κατεργασίας του άξονα στο αντίθετο πεδίο εργασίας.

Ο 4ος άξονας δύναται να περιστρέφεται σε CNC από -120 ° έως + 120 ° σε οριζόντιο άξονα, για να επεξεργάζεται την κορυφή και τις πλευρικές επιφάνειες του προφίλ. Διαθέτει ένα γεμιστήρα εργαλείων 10 θέσεων, στον γερανό (άξονας Χ), με δύο κατάλληλες θέσεις για τη συγκράτηση μιας λεπίδας με μέγιστη διάμετρο 250 χιλ. και μιας γωνιακής κεφαλής επεξεργασίας. Το κινητό τραπέζι εργασίας διευκολύνει πλήρως την εργονομία της εργασίας φόρτωσης / εκφόρτωσης του τεμαχίου εργασίας και αυξάνει σημαντικά το τμήμα μηχανικής κατεργασίας στον άξονα Υ.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ ευχαρίστησε την εταιρεία ΛΥΓΝΟΣ Α. & Μ. ΑΒΕΚΕ για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε και από την μεριά της δεσμεύτηκε, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς πού την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευθούν στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.