ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Άλλη μια μεγάλη συνεργασία για την καταξιωμένη διέλαση η ανακαίνιση 130 πρατηρίων βενζίνης

Παρά τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει η αγορά μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ΕΤΕΜ συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, συνάπτοντας νέες μεγάλες συμφωνίες.

Σε συνεργασία με έναν από τους γνωστότερους κατασκευαστές της ελληνικής αγοράς, ECO FRAME Τ. ΚΕΧΑΓΙΔΗΣ & ΣΙΑ, η ΕΤΕΜ θα πραγματοποιήσει την ανακατασκευή και ανακαίνιση 130 πρατηρίων βενζίνης στην ελληνική επικράτεια.

Στιγμιότυπο από τις εργασίες ανακαίνισης

Στο μεγάλο αυτό έργο, θα χρησιμοποιηθούν τα συστήματα υαλοπετασμάτων Ε85 και τα συστήματα πορτών αλουμινίου E2004 και E1000.Συνδυάζοντας λειτουργικότητα, αισθητική και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο, τα συστήματα της ΕΤΕΜ αποτελούν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες του έργου.

Η επιλογή της ΕΤΕΜ για το έργο αυτό φυσικά δεν είναι τυχαία. Η μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία στον χώρο του αλουμινίου, η υψηλή κατάρτιση και τεχνογνωσία, η εξαιρετική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, καθώς και η άριστη ποιότητα των συστημάτων, καθιστούν την ΕΤΕΜ κορυφαία επιλογή για την κατασκευή έργων μεγάλου βεληνεκούς και την επίτευξη των πιο δύσκολων στόχων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.