ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Καταλύτης εξωστρέφειας η παράγωγη ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων

Με τη διαρκώς αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση και με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό, η κατάκτηση των διεθνών αγορών επιτάσσει ποιοτικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η ALUMINCO έχοντας κατανοήσει την αξία του ποιοτικού προϊόντος, επιδιώκει συστηματικά να καθιερώσει τα προϊόντα της ως παγκόσμια brands, με διαχρονικές αξίες, αναγνώριση, καταξίωση και φήμη, αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο και ως κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον κλάδο του αλουμινίου είναι πρωταρχικής σπουδαιότητας η πιστοποιημένη παραγωγή σύμφωνα με τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες.

Διαθέτοντας όλα τα πιστοποιητικά ενός σύγχρονου εργοστασίου που αφορούν διεργασίες παραγωγής, συστήματα διαχείρισης και ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων, η ALUMINCO προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει κάθε πτυχή της παραγωγικής διαδικασίας και της αλυσίδας εφοδιασμού, πάντα με στόχο την ικανοποίηση των πελατών.

Η ποιότητα αλλά και ο σεβασμός στο περιβάλλον, καθώς και η υγεία και η ασφάλεια στον χώρο εργασίας, είναι θεμελιώδεις προτεραιότητες στην ALUMINCO.

Η ALUMINCO είναι πιστοποιημένη κατά  ISO 9001, 14001, 15088, 1090-1, H & S 18001 και QUALICOAT SEASIDE CLASS.

  • ISO 9001 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM
  • ISO 14001 ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM
  • ISO 15088 FACTORY PRODUCTION CONTROL
  • ISO 1090-1 FACTORY PRODUCTION CONTROL
  • OHSAS 18001 MANAGEMENT SYSTEM FOR HEALTH AND SAFETY AT WORK
  • QUALICOAT POWDER COATING CERTIFICATION FOR ALUMINIUM PROFILES

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.