ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Τα συστήματά της συμβάλλουν στην κομψότητα του βραβευμένου ξενοδοχείου Domes Noruz

Το Domes Noruz είναι ένα σημείο αναφοράς όσον αφορά στη boutique luxury διαμονή στο νησί της Κρήτης. Εμπνευσμένο από την πολιτιστική κληρονομιά των γραφικών Χανίων, το επιβλητικό 5 αστέρων ξενοδοχείο, με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των θόλων, επέλεξε την EXALCO και συγκεκριμένα τα ανοιγόμενα συστήματα ALBIO 109 και ALBIO 125C και το συρόμενο ALBIO 235 για την κατασκευή των βιοκλιματικών του εγκαταστάσεων.

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του πολυτελούς συγκροτήματος εντυπωσιάζει και τα συστήματα της καταξιωμένης θεσσαλικής διέλασης συνέβαλαν σ’ αυτό με την κομψότητά τους και την ελευθερία επιλογών που προσφέρουν. Το Domes Noruz είναι μάλιστα το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που διακρίθηκε με έπαινο στην κατηγορία Hospitality στον διεθνή διαγωνισμό του παγκοσμίου φήμης περιοδικό Interior Design.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.