ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Αυξημένη παραγωγικότητα με το κέντρο επεξεργασίας Phantomatic M4L

Το Phantomatic M4L είναι ένα σύγχρονο κέντρο κατεργασίας CNC 4 αξόνων από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ.

Το Phantomatic M4L της Emmegi είναι ένα κέντρο κατεργασίας CNC 4 αξόνων που διαθέτει στην ελληνική αγορά η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ, το οποίο ελέγχονται με αυτόματη περιστροφή του εργαλείου από 00 έως 1800 και ενδιάμεσο στοπάρισμα σε όλες τις μοίρες. Προορίζεται αποκλειστικά για την επεξεργασία ράβδων ή τεμαχίων από αλουμίνιο, PVC και ελαφριά κράματα γενικά. Διαθέτει μια χειροκίνητη αποθήκη εργαλείων 9 θέσεων εγκατεστημένη στη μία πλευρά του θαλάμου.

Η τοποθέτηση του προφίλ πραγματοποιείται μέσω ενός πνευματικού στόπερ, που τοποθετείται αριστερά και η σύσφιξη μέσω 4 ανθεκτικών μεγγενών, που τοποθετούνται αυτόματα μέσω του άξονα Χ. Η εγκατάσταση ενός 2ου πνευματικού στόπερ στη δεξιά πλευρά επιτρέπει την εκτέλεση επεξεργασιών μεγαλύτερων ραβδών.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγγενες: Το λογισμικό του μηχανήματος μπορεί να καθορίσει με απόλυτη ασφάλεια το σημείο τοποθέτησης κάθε συστήματος μέγγενης. Η συγκεκριμένη λειτουργία πραγματοποιείται με μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια, ενώ παράλληλα αποφεύγονται χρονοβόρες και επικίνδυνες συγκρούσεις, στοιχεία που καθιστούν το μηχάνημα εύκολο στη χρήση.
  • Ηλεκτρική κεφαλή: Το ηλεκτροτσόκ των kW σε S1 μπορεί να ανακτήσει την ταχύτητα σε 20.000 περιστροφές ανά λεπτό. Η κίνηση του ηλεκτροτσόκ κατά μήκος του άξονα A επιτρέπει τις περιστροφές από 0° έως 180°, καθώς και σε όλες τις ενδιάμεσες (για νεροχύτες), προσφέροντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του προφίλ χωρίς να απαιτείται επανατοποθέτησή του.
  • Αυτόματη αποθήκη εργαλείων: Βρίσκεται στη μια πλευρά της καμπίνας και είναι ικανή να φιλοξενήσει 4 φορείς εργαλείων με τα αντίστοιχα εργαλεία, που διαμορφώνονται κατά τη βούληση του χειριστή. Διαθέτει δίσκο 180 χιλ. για επεξεργασίες στις άκρες των προφίλ. Η αλλαγή και τοποθέτηση του εργαλείου γίνεται αυτόματα ανάλογα με την επεξεργασία που έχουμε ορίσει.
  • Διασύνδεση χειριστή: Η νέα έκδοση επιτρέπει στον χειριστή να βλέπει το βίντεο από οποιαδήποτε θέση. Διαθέτει μια οθόνη αφής 15″, με όλες τις συνδέσεις USB και επιπλέον ποντίκι και πληκτρολόγιο, καθώς και δυνατότητα σύνδεσης σαρωτή barcode.
  • Πνευματικά στόπερ: Στο μηχάνημα υπάρχουν πνευματικά στόπερ, που καθορίζουν τη θέση αναφοράς της ράβδου και τοποθετούνται το ένα στην αριστερή πλευρά και το άλλο στη δεξιά. Κάθε στόπερ ενεργοποιείται μέσω του κυλίνδρου συμπιεσμένου αέρα. Είναι ανασυρόμενου τύπου και επιλέγεται αυτόματα με βάση τις εργασίες που έχουν προγραμματιστεί στο λογισμικό.
  • Camplus: Εξειδικευμένο πρόγραμμα τρισδιάστατων γραφικών που μειώνει στο ελάχιστο τον χρόνο καταχώρησης μίας επεξεργασίας και εξαλείφει την πιθανότητα λάθους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.