ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Η EUROPA, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), στηρίζει την κοινωνία και τον αθλητισμό.

Υποστηρίζει μεταξύ άλλων τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης στους επίσημους αγώνες της, όπως στο Διεθνές Τουρνουά που διεξήχθη στην Πολωνία, όπου η EUROPA κάλυψε τις διαδικασίες COVID-19 τεστ των αθλητών πριν την αναχώρησή τους για τους αγώνες.

Με τη συνδρομή της EUROPA, η Εθνική Ομάδα κατέκτησε τρία χάλκινα μετάλλια, με τους αθλητές Μαρία Πρεβολαράκη, Γιώργο Πίλιδη και Λαοκράτη Κεσίδη. Η Πάλη, ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα παγκοσμίως και Ολυμπιακό άθλημα διαχρονικά, συμβολίζει τη δύναμη και την αντοχή. Χαρακτηριστικά που αποτελούν μοναδικά πλεονεκτήματα του αλουμινίου ως υλικό, αλλά και των συστημάτων αλουμινίου EUROPA, που διαρκούν για μια ζωή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.