ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Παραγωγική & αξιόπιστη γωνιάστρα προφίλ αλουμινίου Pressta 5000

Η γωνιάστρα Pressta 5000 διαθέτει δύο ρυθμιζόμενες μονάδες πρεσαρίσματος και πνευματική σύνδεση προφίλ με μοχλικό σύστημα.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. διαθέτει στην αγορά τη γωνιάστρα Pressta 5000, για τη σύνδεση των γωνιών των προφίλ αλουμινίου.

Διαθέτει δύο ρυθμιζόμενες μονάδες πρεσαρίσματος, οι οποίες επιτρέπουν ένα εύρος εκτέλεσης του σημείου σύνδεσης από 25 έως 60 χιλ. από την κορυφή του προφίλ.

Διαθέτει, επίσης, πνευματική σύνδεση προφίλ με μοχλικό σύστημα, προκειμένου να εξασφαλίζεται η συγχρονισμένη κίνηση των μονάδων πρεσαρίσματος και υδροπνευματικό κρυφό ρέγουλο για να διευκολύνεται η μετακίνηση των πλαισίων.

Ο έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με 2 πεντάλ.

Άλλα χαρακτηριστικά:

  • Σφήνα μπλοκαρίσματος προφίλ: Σφηνοειδής, οριζόντια, κρυφή μέγγενη που εξασφαλίζει τη σωστή ευθυγράμμιση και το μπλοκάρισμα των προφίλ κατά τη διάρκεια των φάσεων πρεσαρίσματος.
  • Μέγγενες: Δυο κάθετες πνευματικές μέγγενες με διάταξη χαμηλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη σωστή τοποθέτηση και μπλοκάρισμα των προφίλ που βρίσκονται στο μηχάνημα.

Η κεφαλή με το κιτ μαχαιριών, εξασφαλίζει τη μικρομετρική ρύθμιση της θέσης. Το γρήγορο σύστημα εμπλοκής / απεμπλοκής ολοκληρώνει την προσαρμογή οποιασδήποτε σειράς επεξεργάσιμου προφίλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.