ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Τουριστική αναβάθμιση στην Ιεράπετρα

Η ομάδα του Robinson Club που διαγράφει μισό αιώνα επιτυχημένης πορείας στον ευρωπαϊκό τουρισμό εντάσσει στην ομάδα της τη νεόδμητη τουριστική μονάδα 5 αστέρων «Robinson Club- Ierapetra», στο Κουτσουνάρι Ιεράπετρας.

Με ειδικές λύσεις για την κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων του υπερ-σύγχρονου για τα ελληνικά δεδομένα έργου, επιλέχθηκαν τα αναβαθμισμένα συστήματα της ΕΤΕΜ. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο και ο κόσμος καλωσόρισε μια ακόμη ποιοτική ξενοδοχειακή μονάδα στη χώρα μας.

Τα συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι το ES38 – μία στιβαρή και κομψή λύση με ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο θερμομονωτικό σύστημα, το Ε50 – μια από τις πιο εξελιγμένες και βελτιστοποιημένες λύσεις ανασυρόμενου συστήματος, το Ε85 – σύστημα υαλοπετασμάτων με δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις κάθε έργου, το Ε45 – ανοιγόμενο σύστημα που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου, το Ε75 – ανοιγόμενο σύστημα με υψηλές επιδόσεις ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες και το Ε1000.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.