ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Επιδόσεις που συναρπάζουν για το SMARTIA S67 PHOS με πιστοποίηση ift Rosenheim

Το νέο ανοιγόμενο σύστημα SMARTIA S67 PHOS της ALUMIL διακρίνεται τόσο για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, όσο και για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, οι οποίες πιστοποιήθηκαν πρόσφατα από το διεθνώς αναγνωρισμένο γερμανικό ινστιτούτο ift Rosenheim.

Το σύστημα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές ενεργειακές εκδόσεις με την HI έκδοση να επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης με Uw=1,31 W/m2K, για διαστάσεις κουφώματος 1,5 x 2,2 μ., με Ug=1,0 W/m2K και ψ=0,035 W/mK.

Όμως οι υψηλές επιδόσεις του συστήματος δεν σταματούν μόνο στη θερμομόνωση. Το SMARTIA S67 PHOS έχει επιτύχει εντυπωσιακές επιδόσεις, πιστοποιημένες από το ift Rosenheim και για ανεμοπερατότητα κλάση 4, υδατοστεγανότητα Ε1200, 8A και αντοχή στην ανεμοπίεση κλάση 3.

  • Ανεμοπερατότητα: Class 4
  • Υδατοστεγανότητα: E1200, 8A
  • Αντοχή στην ανεμοπίεση: Class 3
  • Θερμομόνωση Uf=2,0 – 2,3 W/m2K

Αποτελεί μόνιμο στόχο της ALUMIL να παρέχει συστήματα υψηλής αισθητικής αξίας με εξαιρετικές επιδόσεις. Το SMARTIA S67 PHOS αποτελεί ίσως ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.