ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κατασκευαστών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) αποφάσισε την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου της, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις, αξιοποιώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και τη στήριξη του ευρύτερου κλάδου.

Η απόφαση για τη μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής του Συνεδρίου, στις 25 έως 27 Σεπτεμβρίου του 2020, ελήφθη μετά από συνάντηση με τα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας προκειμένου να μη συμπέσει χρονικά το Πανελλήνιο Συνέδριο των Κατασκευαστών, με την ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2020.

Η Ομοσπονδία αναλαμβάνει το επόμενο χρονικό διάστημα ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις που αφορούν στη θεματολογία του Συνεδρίου, η οποία θα διαμορφωθεί μέσα και από τις δύο προσυνεδριακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο Κρήτης, με διευρυμένη θεματολογία που θα αφορά όλο τον κλάδο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο από τις 25 έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2020. Η ΠΟΒΑΣ δεσμεύεται ότι θα είναι συνεπής στη διαρκή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο και σε κάθε περίπτωση το Συνέδριο, έχει αποδείξει ότι σέβεται τους ανθρώπους του κλάδου, με έναν τρόπο που αποδεικνύεται στην πράξη μέσα από τις διεργασίες και τα δρώμενά του.

Το Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ διατηρώντας τον προσανατολισμό και την κατεύθυνση των προηγούμενων Συνεδρίων, πρεσβεύει τις αρχές της αξιοπιστίας, της διαφάνειας, της σύνθεσης νέων ιδεών μέσα από το διάλογο, καθώς και της ενωτικής πολιτικής με ολόκληρο τον κλάδο, εδραιώνοντας μέσα από τη σταθερή ανοδική πορεία του την αντίληψη ότι είναι ανάγκη να πέσουν οι διαχωριστικές γραμμές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.