ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων των νέων προϊόντων της με τα “Open Days”

Το δεύτερο “Open Day” είδε τα αρμόδια στελέχη της Europa να παρουσιάζουν τα νέα, καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας σε συνεργάτες κατασκευαστές στο εμπορικό κατάστημα της εταιρείας στον Άλιμο.

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας η Europa  ξεκίνησε την παρουσίαση των νέων προϊόντων της στους κατασκευαστές αλουμινίου. Μετά το επιτυχημένο “Open Day” που διεξήχθη στο εργοστάσιό της στα Οινόφυτα Βοιωτίας, διοργανώθηκε το δεύτερο σε σειρά στο Εμπορικό Κατάστημα της Europa στον Άλιμο.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν περισσότεροι από 20 κατασκευαστές. Ξεκίνησε με μια εισαγωγή για τα νέα συστήματα από τον Δ/ντή Πωλήσεων Ελλάδας, Ανέστη Τάρλα. Στη συνέχεια, ο R&D Manager, Παντελής Σφήκας παρουσίασε στους παρευρισκόμενους κατασκευαστές τα νέα αρχιτεκτονικά συστήματα της Europa, καθώς και βελτιώσεις παλαιότερων συστημάτων.

Συγκεκριμένα, τα νέα συστήματα που παρουσιάστηκαν ήταν το EUROPAID (EOS 60 ID), το νέο σύστημα παντζουριού EWS-40, το νέο θερμομονωτικό πτυσσόμενο σύστημα EFD 77 Hybrid και το νέο σύστημα γυάλινου κάγκελου EuropaGlassRailings (EGR 8400).

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με μια σύντομη περιγραφή των ενεργειών Marketing της τελευταίας περιόδου από την Marketing Manager της Europa, Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ το “Open Day” έκλεισε με ένα γεύμα με τους παρευρισκόμενους κατασκευαστές παρουσία των στελεχών της Europa σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.