ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL SMARTIA ZIP Screen: Νέα λύση σκίασης κορυφαίας αισθητικής & λειτουργικότητας!

Τα SMARTIA ZIP Screen είναι καινοτόμα ηλεκτρικά ρολά με πανί σκίασης και τεχνολογία ZIP, τα οποία τοποθετούνται σε εξωτερικά κουτιά αλουμινίου διαφόρων διαστάσεων.

Η κατηγορία των συμπληρωματικών συστημάτων της ALUMIL διευρύνεται με την προσθήκη της νέας σειράς SMARTIA ZIP Screen, μια προηγμένη λύση σκίασης με χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα κάθε χώρου, οικιακού ή επαγγελματικού.

Τα SMARTIA ZIP Screen είναι καινοτόμα ηλεκτρικά ρολά με πανί σκίασης και τεχνολογία ZIP, τα οποία τοποθετούνται σε εξωτερικά κουτιά αλουμινίου διαφόρων διαστάσεων (από 70 έως 160 χιλ.). Οι διαφορετικές διαστάσεις, σε συνδυασμό με την ποικιλία χρωμάτων και υφών, προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και δίνουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης και ενσωμάτωσης σε κάθε παράθυρο.

Πέρα από μία αποτελεσματική λύση σκίασης, τα ZIP Screen προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες UV χάρη στα υψηλής ποιότητας υφάσματα που χρησιμοποιούνται. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής υφάσματος συσκότισης, για τον έλεγχο με ακρίβεια του φυσικού φωτισμού και τη διατήρηση της ιδιωτικότητας σε έναν χώρο, χωρίς συμβιβασμούς στην οπτική διαφάνεια και τη διαπνοή.

Ελαχιστοποιώντας την ηλιακή θερμότητα, τα ZIP Screens μεγιστοποιούν τη θερμική άνεση σε έναν χώρο, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς μειώνεται η ανάγκη για εκτεταμένη χρήση του κλιματιστικού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τέλος, όπως όλα τα συστήματά της ALUMIL, κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, οι οποίες εγγυώνται τη στιβαρότητα και την αντοχή τους στον χρόνο, ενώ ο minimal σχεδιασμός τους βελτιώνει την αισθητική κάθε χώρου, προσφέροντας κομψότητα και στιλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.